[]

şimdi bi kız var

eski sevgilisini atlatamamış gibi görünüyor ama bence bazı kızlar gibi eski sevgili üzerinden prim yapmaya çalışıyor, kendini ifade etmekte problemi var.(bkz: türk kızı) sokakta son derece tatlı bi kızken internette farklı bir kimliğe bürünebiliyor.

ortak arkadaş vasıtasıyla tanışıldı ve ilk gün kıza, vaziyet sözsüz olarak iletildi. anadolunun büyümüş bu güzelimiz, şehir hayatına alışma sürecinde, ilişkide yavaş ilerleme söz konusu. yakın arkadaşlarımız olduğu için ortada güven sorunu yok.

aile-okul-maddi-gelecek kaygısı gibi nedenlerle oluşmuş psikolojik bir rahatsızlık yaşıyor. arkadaşlarıyla birlikte çalıştığım bara geldiği bir gece, gereksiz bir nedenden ötürü bana kızdı, alttan aldım. ve o gece hiç yanına gidip konuşmadım. 1 saat sonra işim bitmiş mekandan ayrılırken yarı baygın halde arkadaşlarının hastaneye götürdüğünü gördüm.-o gece neden olacak bilinen başka bir sebep yok-

ertesi sabah kaldığı eve gittim ve arkadaşlarla birlikte akşama kadar evde oturduk sohbet ettik. güzel bir gündü diyebilirim

1 akşam boyunca beraber eğlendik güldük. sonraki 2 defa dışarıya çıkma davetimi çeşitli bahanelerle reddetti. karşılıklı duygular var ama aynı frekansı tutturamadık sanki.

daha anlatacak şeyler var da özeti buydu. görüşlerinizi alalım

 
pes et. calm down, move on.


  • henrychinaski  (31.07.12 04:04:08) 
Öncelikle rahat bırak Merve'yi. :) Bence bulunduğu ortama alışana kadar dokunma. Senin dokunmadigin bu süre içerisinde sana yakın olmaya çalışırsa karşılık ver ama bir iliski icinde bulma kendini hemen. Guven ver, al ve sonrasında sorunlarını birlikte asabileceginize inanırsan dal isin icine. Sevgiler.


  • army14  (31.07.12 04:06:13) 
hiç uğraşma bence. çabalaman çok gereksiz gibi duruyor. kız egosunun tatmin edilmesini istiyor, ilgi istiyor. zaten yeteri kadar aldığı zaman, kıçına basar tekmeyi.

yeni sulara açıl. ne denizler, ne okyanuslar var.
  • dead and broken  (31.07.12 08:19:53) 
bence bu kadar kafa yorulmamalı. daha ilişkinin başlangıcında böyleyse, nasıl ilerleyecek ?


  • lepetitprince  (31.07.12 09:00:42) 
kızı anlamaya çalışın nedir ne değildir. biraz karmaşık bir ruh hali var anlaşılan.


  • sebla  (31.07.12 09:18:03) 
3. davetini de(bu gidişle 3. daveti de edeceksin gibi) türlü bahanelerle reddederse boşver, salla.. 4. olmasın yani..


  • kafa koparan manyak  (31.07.12 09:35:29 ~ 09:36:08) 
eski sevgili tribine girmiş olanlardan kaçarak uzaklaşın arkadaşım. zihni rahat, temiz ve yeni bir ilişkiye açık insanları tercih edin. bırakın onları, bırakın.


  • coder6006  (31.07.12 10:38:26) 
koşarak uzaklaş


  • sli  (31.07.12 10:40:34) 
ilgiye muhtaçlığı şımarıklığından değil de ihtiyaçtanmış gibi. ne zaman yanında olsam ufak bi heyecana kapılıyor, eli ayağına dolanıyor. internette yazdıklarından ne kadar çekingen biri olduğunu kendi de kabul ediyor.

cevapların hemen hemen çoğuna katılıyorum fakat değer verilmeyi hak eden biri olduğunu düşünüyorum. buraya taşımamın nedeni de kafa yapısını anlamaya çalışıyorum.

bastırılmış duygularını çıkartmada sorunları var, bi türlü ortada buluşamıyoruz. duyguları saklayamıyor da gösteremiyor da.ikisinin arasında kalmış sanki.
  • cokta cokoprens  (31.07.12 12:32:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.