[]

sevdiği işte -ya da hayalindeki meslekte- çalışan var mı aramızda?

insan sevdiği işi nasıl bulur ki hem... saçma sapan işlerde çalışmak istemiyorum artık.

birisinin bana sırf ben olduğum için aylık 5 bin lira maaş ödemesini istiyorum. böylece ben de yapmak istediğim işi bulabilirim.


 
Hayalindeki mesleğe aylık 2bin lira almayı kabul edenleri tercih ederim işveren olsam. Para da ihtiyac ama kendimi siktiriyor gibi hissederek alacağım 5 bin liradan, 2 bin lira daha hayırlı. Sevgiler.


  • army14  (31.07.12 01:50:52) 
ben


  • bunlarolmaz  (31.07.12 01:51:25) 
Şuan sevdiğim alanda,istediğim okulda okuyorum ve ilerde sevdiğim işi yapacağım =) Benim alanımda okuyup da ayda min 5.000tl kazanıp çalışan öğrenci arkadaşlarım da var =)


  • yqzkrttpli  (31.07.12 01:51:36 ~ 02:04:30) 
@army14
zaten oradaki para da temsiliydi, yani ben ne yapmak istediğimi bulana kadar beni rahat yaşatsın yeter.

@bunlarolmaz ne yapıyorsun peki?


@yqzkrttpli ne mutlu sana.

ben istediğim bölümü okuyamadım. zaten şu an tercih hakkım olsa neyi seçerim hala bilmiyorum. öğretmenlik bitirdim, turizmden üretime saçma sapan pek çok işte çalıştım.
  • yue  (31.07.12 02:14:38) 
@kobuzchu kiz
istediğin buysa sayılır tabii ^_^

  • yue  (31.07.12 02:16:41) 
18 yaşındayım, hayatımı idame ettirebileceğim bir meslek olmasa da hayalimdeki işi yaptığımı söyleyebilirim kısmen. yıllardır okuduğum, hayatımın resmen önemli ve keyifli bir parçası haline gelen iddaa ekinde yazıyorum/yazmaya başlayacağım.

şimdilik sorunun cevabı "evet" ama ilerleyen yıllarda ne olur bilmiyorum.
  • der meister  (31.07.12 02:26:09) 
Ben mimarlığı seviyorum da Toronto'da hala hıyar gibi okuyorum. Şimdi dönsem muhtemelen iş bulurum Türkiye'de ama alacağım 2 kuruş para olacak, o zaman da zaten ülkeden soğumuşum meslekten de soğuyacam. Burada, seneye iş bulursam ayda 3000 doların altında olmayacak aldığım para. Yani senin dediğine gelecek aşağı yukarı.


  • fortisvita  (31.07.12 04:38:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.