[]

Kadınlara cinlerin musallat olması ?

Bu tarz olayları bizzat yaşamış ya da sağdan soldan duymuş olanınız var mı ? Hatta şu sitede; www.medyumtufan.com Kadınların özellikle güzel kadınların cinlerin tacizine vs uğradığını yazıyor.Sadece meraktan sordum.



Bir arkadaşın isteği üzerine gelen soru.

 
bir zamanlar tv'de çok çıkıyordu bu tür haberler. hatta sır dosyası dizisinin bir kısım konusu da bunun üzerineydi. lakin olayın sonunu göremeden dizi yayından kaldırılmıştı :(


  • devilred  (30.07.12 23:42:30) 
sene 2012 oldu, kimi insanlar uzay mekiği yapıp uzaya gönderiyor. kimi insanlar peri, cin ile uğraşıyor. güzel kadınlar cinlerin tacizine uğrar mıymış.

ya bi git..
  • gogu delen adam  (30.07.12 23:44:11) 
dişi cinler niye erkeklere musallat olmuyor amk kıskanıyorum.


olmaz öyle şey
  • empty blank  (30.07.12 23:59:42) 
olur mu olur kadina bakar gormus begenmistir bir yerde cinler genelde dag basinda yasarlar sehirlerde yasamayi sevmezler daga bayira gitmesin padisahlari olursa kadini alamazlar elinden kimse


  • iplikci  (31.07.12 00:13:51) 
Büyükbabam birşeyler anlatmıştı, dişi bir cinle görüşen genç birine tanık olmuş. Olaylar olaylar...

@devilred, ne güzel diziydi o.
  • johan sebastian  (31.07.12 00:33:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.