[]

falcı kadınlar ne ayak?

kuzenim bi 35 liraya fal baktırmış geçen sene, şimdi söylediği şeyler çıkıyo diyo falan ne ayak bu falcılar? yok işte balıkesire giden araba meraklısı biri var kim o o sana birini ayarlicak demiş falan. ben de gidicem :P




 
türkiye gibi embesillerin çoğunlukta olduğu bir ülkede doğru mesleği seçmiş kadın.


  • point me at the sky  (30.07.12 19:02:50) 
paranıza yazık. ben de sölerim öle laflar, herkesin duymak istediği benzer...


  • loveinaflipbook  (30.07.12 19:03:15) 
sazan avı baska bısey degıl.. bazılarına para bol gelıyo , bu arkadaslarda bu fazlalıgı bu kıslerden alıyolar o kadar. aradakı rıtuelı esgectım bu ıkı tarafından bıseyler oluyomus beklentısını tatmın edıyor o kadar..


  • kennym  (30.07.12 19:04:04) 
birine söylediğinin hiçbiri çıkmaz diğerine söylediği her şey çıkar. ama o söyledikleri çıkan kişi bunun öyle bir propagandasını yapar ki söylediği her şey çıkıyormuşcasına ilgi görür.


  • asilsiz suclama  (30.07.12 19:08:05) 
iyi de kadın sana kısmet var dememiş ki
balıkesire gidip gelen arabalarla işi olan birisi sana birini ayarlayacak demis
yani öleceksin falan demiyor :)
  • neira  (30.07.12 19:14:21) 
söyle acikliyim basitce.eger fal da görebilen birisi olsa 35 liraya millete fal bakmaz.sen ben duymayiz , bilmeyiz böyle seyler gercek olsa.

birde bi geyik vardir, bi bölgede nufuzlu birinin adi gecerek, o da baktiriyomus, sunun da falcisiymis gibi.mesela "aaa serabetan inanmiyorum demee, obamanin falcisiymis, obama gizli gizli bagcilara gelip bu kadina fal baktiriyomus yaaa" seklinde seyler derler.

bunun yaninda annemden bi örnek veriyim, 3 sene önce bi falciyla tanismis, aynen una benzer seyleri demisti, ki annem inanmaz pek böyle seylere, neyse ama tanistigi falciyi baya bi övüyodu bende ailesinden birini taniyodum bu falcinin, neyse bu tanidigim kisi hayatinda büyük bi sacmalik yapmisti, bende anneme, "madem o kadar iyi falci neden bu yakinin basina geleni görememis " diye sordum cevap "yok yok serabetancigim, o dolandirici cikti zaten" idi:))

ayrica cok zor bir sey degil falci olmak:))
  • serabetan  (30.07.12 19:33:07) 
ama benim dediğim seyden alakasız bu yazdıklarınız
ben diyorum ki bu falcı kuzenimin balıkesirde arabayla ilgili işi olan bi arkadaşı olduğunu nereden biliyor? yani evleneceksin 2 çocuğun olacak gibi bir sey demiyor ki
baska seyler de vardı da unuttum simdi :P
  • neira  (30.07.12 19:39:19) 
laf arasinda aliyor agzindan ya da soruyor basitce, ama size bunu anlatan kisi anlatmiyor ya da etkilendiginden bunu önemsemiyor bile.

hatta bazen kendisi söylese de inandiriciligini yitirmemesi icin cevresindeki insanlara bunu söylemiyor, cünkü o zaman inandirici olmaz.

örnek
falci: bir yere yolculuk var yakinda anadoluya, bursa yakinlari mi desem antalya mi desem,adana mi

kuzen: aaa evet bursaya yakin balikesir, biz oraliyiz(farazi orali olmak)

falci: evet balikesir, oraya biri gitcek arabayla

kuzen: evet evet gidicek yakinlarda,

falci: siz de bekarsiniz, yanlizsiniz sanirim

kuzen: evet...

falci: size birini ayarliicak bu balikesire giden

kuzen de size olayin basini anlatmadan, aksettirmisir. yada lafi agzindan alirken farketmemistir bile. prestige filminden,

"Now you're looking for the secret... but you won't find it, because of course you're not really looking. You don't really want to know. You want to be fooled. "

özeti ise kandirilmak istiyoruz.
  • serabetan  (30.07.12 19:48:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.