[]

Cereyanda kaldım, üşüttüm galiba. (ilaç tavsiyesi)

Selamlar, gece camı kapıyı açıp yatmıştım öyle. Cereyanda kaldım dolayısıyla, üşütmüş olabilirim. Evde tek yaşıyorum, hasta olursam rezillik. Tavsiye edebileceğiniz, ucuz -akşama alıcam ilacı sağlık ocağına yazdırmam mümkün değil- , etkili bir ilaç tavsiyeniz var mı?




 
katarin.


  • pelinn.  (30.07.12 18:49:52) 
bu tür ilaçlar tavsiyeyle olmaz ama semptomatik tedavi için benical cold veya tylol hot. ateş varsa minoset. internetten tavsiyelerin endikasyonlarına bakmanı öneririm. özellikle yan etkilerine vs.


  • new way of life  (30.07.12 18:52:18) 
@new way of life, aslında önlemek için istiyorum ilacı. şu an iyiyim, fakat sabah kalktığımda akşama doğru ben hasta olucam galiba hissiyatı vardı.


  • dead and broken  (30.07.12 18:54:45) 
İlaç yerine vitamin alın. C vitamini.
Evde vitamin yoksa, yeşil biber yiyiverin.Üç burun olur, çarliston olur.
C vitamini bol gıdalar tüketin. Bir de bol su için.
  • wenge  (30.07.12 19:03:56) 
wenge +1
vitamin, bol sivi, dinlenme

  • mavicorap  (30.07.12 19:14:36) 
Bağışıklık sisteminizi desteklemek için immunex tavsiye ederim. Yatağa düşmenizi engeller.


  • purusha  (30.07.12 19:49:00) 
önleyebilecek bi umca var. diğerleri hastalık oluştuktan sonraki semptomlar için. onun dışında da vitaminler ve bağışıklık sistemi desteği belki iyi olabilir. varsa adaçayı falan içmek limonlu limonlu iyi olur. geçmiş olsun.


  • merena  (30.07.12 21:28:41) 
ıhlamur art ıyatıp terleme
nane limonda olabilir

  • seyyar satıcı  (31.07.12 00:54:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.