[]

Düz Taban - Spor Ayakkabı Sorunsalı

Geçen gün, koşu sonrası diz ve kaval kemiğimde oluşan ağrılardan ötürü doktora gittim. Doktor bende hafif düz tabanlık olduğunu, ökçeli ve ayak girintisi yüksek bir spor ayakkabı kullanmam gerektiğini söyledi. Bu tanımlamaya uygun bir koşu ayakkabısı tavsiye edebilecek olan var mı? Hepsi aynı değil mi bunların kardeşim?




 
düz tabanlık ciddi bir sorun.imkanınız varsa bir ayak cerrahisi merkezine gidiyorsunuz ayağınızın haritası girinti- çıkıntıları hesaplanıyor ve size özel bir tabanlık tasarlanıyor. onu her ayakkabınızın içine yerleştirip kullanabilirsiniz . geçmiş olsun


  • wool gathering  (30.07.12 18:33:38) 
koşu ayakkabısı tavsiye etmiş bence. onu kastetmiş yani.
şunun gibi:images.gittigidiyor.com
bundan olmayacak yani:www.delinetciler.net
  • unalub  (30.07.12 18:51:41) 
kifidis sanırım analizi yapıyordu merkezlerinde. bir de aynı analizi yapan scholl var.


  • new way of life  (30.07.12 18:54:22) 
@unalub

Yalnız tam da "bundan olmayacak" dediğin ayakkabıdan kullanıyordum ha. Rengi bile aynı. :)
  • youkoso hitori bocchi  (30.07.12 18:58:55) 
ağırlığı sadece tabana değil de topuğa da aktaran, yaylanan tarzda(hava boşluğu bulunanlar) ayakkabılar en ideali sizin için demek istemiş.


  • only  (30.07.12 20:17:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.