[]

işletme okuyup uluslararası ticarete geçmek??

selam arkadaşlar ben uluslar arası ticaret istyorum fakat bu böülüme puanımın yetme durumu biraz sıkıntılı, ama işletme vs. tutuyor buradaki bi rehberlikçi bana dediki , işletme tercih et oradan uluslar arası ticarete geçilebiliyormuş, sizce böyle birşey nasıl nekadar mantıklı ve yapmayı tavsiye edermisiniz ? şimdidenteşekkürler ve bir soru dah

arkadaşlar aşağıdaki üniversiteler ve şehir hakkında bilgi alabilirmiyim ? ve bu sene devlette buralar tutuyor tamburslu vakıflar tutmuyor%50 burslu tutuyor , sizce bu yıl bu üniversitelerden birine gideyim mi yoksa , seneye birdaha tamburslu için hazırlanayım mı ?
pamukkale uluslararası ticaret
afyon kocatepe uluslararası ticaret
burdur mehmetakif ersoy dış ticaret
gaziantep üni uluslararası ticaret
aydın nazilli uluslararası ticaret
akdeniz üni uluslararası ticaret
bülent ecevit(karaelmas üni ) uluslararası ticaret
ankara yıldırım uluslararası ticaret
trakya denizcilik işletme

 
yatay gecis senin ilk sene calismana bagli, her sey planladigin gibi gitmeyebilir ve gereken not ortalamasini yakalayamayabilirsin. ama isletmenin ilk sene derslerinin cok kolay oldugunu ve istersen yapabilecegini de gozardi etmemek lazim. ve bunlarin yaninda soyle bir sey de var ki, isletme veya uluslararasi ticaret ancak iyi universitelerde okundugunda degerlenebilecek bolumler. yalnizca bu siraladigin unilere girebiliyorsan, bir sene daha disini sikmani ve tekrar hazirlanmani, o sirada da ingilizcen zayifsa onu guclendirmeni tavsiye ederim, boylece kazanacagin uninin hazirlik sinifini atlayip, kaybettigin 1 seneyi bu sekilde kazanabilirsin.


  • shahrazad  (30.07.12 18:16:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.