[]

Bir Sony yetkilisine ulaşmak

Selam arkadaşlar. Derdim özetle şöyle:
Sony marka bir kulaklık almıştım. Bir süre sonra bir arıza nedeniyle servise götürdüm. Kablo ve jak kısımlarını değiştirmişler. Fakat taktıkları parçalar o modelin orijinal parçaları değiller.
Bunla ilgili itirazımı yaptım, fakat müşteri temsilcileri bu durumun normal olduğunu söylediler, ve ısrarıma rağmen daha yetkili biriyle görüşmemi sağlamadılar.
Yetkili biriyle görüştüğümde bu yapılanın ne kadar saçma bir şey olduğunu anlatabileceğimi ve gerekirse ürünü yenisiyle değiştirmelerini sağlayabileceğimi düşünüyorum.
Bu konuda bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?

 
sony turkiye'ye tweet at.


  • dehri  (30.07.12 15:07:24) 
bende hepsiburada ile ilgili yaşadığım problemlerde bir türlü cevap alamayınca, tweet attım ve faceden sayfalarına bişeyler yazdım. anında dönüş yaptılar problemi çözdüler.sosyal medya güçlü bişeymiş , onu öğrendim.


  • killerbee  (30.07.12 16:06:22) 
sony sitesinden mail at iletişimden. ben logitech mouse için şikayet yazdıydım süper ilgilendiler.


  • geldiler  (30.07.12 16:12:34) 
sikayetvar.com'a yaz. Senin yerine şirket yetkililerine iletiyorlar.


  • himmet dayi  (30.07.12 16:22:26) 
sikayetvar.com'a şikayet yazmıştım bunla ilgili. Ama her zamanki gibi, firmanın "Müşterimiz telefonla aranarak bilgilendirilmiştir" gibi bir mesajıyla konu kapandı.
sikayetvar.com'u kime şikayet etmek lazım ki?!

  • pantepember  (30.07.12 16:31:00) 
şikayetim var tarzı siteleri hiç takmıyorlar, dediğim gibi twitter sony sayfası, yada facebook sony sayfası, orada 2 3 resmin altına irdeleyeci şeyler yaz bak nasıl irtibata geçiyorlar seninle gör.

ekşi sözlük şikayetim vardan çok daha korkulacak bir site bunların gözünde.mesela hepsiburada acayip tırsıyor ekşicilerden.

www.eksisozluk.com
  • killerbee  (30.07.12 16:35:59) 
şikayetvar'a "yalan kimse de aramadı konu da kapanmadı" diye bir daha yazarsanız dakikasında arıyolar.


  • heritage  (30.07.12 17:12:10) 
sikayetvar.com'da firma cevap yazdıktan sonra ne yazarsan yaz, bir kıymeti yok gibi geliyor bana. "Firmanın bu cevabını kabul etmiyorum" benzeri bir cevap yazmıştım firmanın cevabının altına, ama tık yok.
Twitter ve Facebook'u deneyeceğim.
Umarım işe yarar, çünki daha birçok firma var sırada.
  • pantepember  (30.07.12 17:55:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.