[]

Uçakta Kuş Taşımak

Yarın yolculuğum sırasında muhabbet kuşumu da uçakta yanımda götüreceğim (yaklaşık 8 aylık). Rezervasyonu yaptım, veteriner raporu da alacağım şimdi. Sorum şu; tel kafesle güvenlik kontrolünden geçerken kafesi x-ray cihazına sokmam gerekir mi yoksa elimde geçebilir miyim? X-ray cihazına sokmamaya plastik bir kafes bulmam gerek mi ya da başka bir çözüm mü üretmeliyim? onun haricinde daha önce böyle yolculuk yapmış olanların vereceği bir tavsiye var mı başka? muhtemel sorunlarla ilgili?
çok teşekkürler



 
hayvan taşımadım. ama boyutları nedeni ile xraye sokmamaları mümkün. plastik kafes yerine minik bir kutu ile gözle kontrol yapılmasını da sağlayabilirsiniz. ayrıca mutlaka onun için de rezervasyon yapın. sağlık karnesi de mutlaka olmalı. (kuşlarda mecburiyet var mıdır bilmiyorum ama olması gerektiğini düşünüyorum)


  • ben smyrna  (30.07.12 13:31:43) 
Tamam belki kendi mekanı ama basınçtan falan hayvana bir şey olmasın uçakta.


  • condom kurşunu  (30.07.12 13:40:43) 
istemezsen kafesi cihazdan gecirmeyebilirsin ama el dedoktoruyle mutlaka ararlar.


  • cogito ergo sum  (30.07.12 13:57:22) 
  • naif hayvan  (02.08.12 01:00:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.