[]

sac uzamasi sorunu ile ilgili

saclarim, halk dilinde "ince telli" diye tabir edilen cinsten. son zamanlarda inanilmaz dökülüyor, genelde cok zor uzuyor ve/veya zor uzamasa bile, uclari derhal kirilip zayiflastigi icin sürekli kestirmek zorunda kaliyorum.

simdi asil soru su: "ben de saclarimi istedigim kadar uzatabilmek istiyorum" dersem eger, bunu en saglikli sekilde nasil yapabilirim?

not1: denedigim cesitli kürler/bakim setleri vb gibi seyler sonrasi, kesinlikle dogal bir yol tercih edecegimi belirtmek isterim.

not2: dogal bir yol olarak -zeytinyagi, badem yagi, yumurta- üclüsünü cirpip saclara sürüp 2-3 saat bekletme yöntemini denedim ama henüz 2 defa denedigim icin basarili olup olamadigimi bilemiyorum. bu yöntem dogru ise, ne siklikta yapilir? buna alternatif baska/daha etkili bir yöntem var midir?

 
şampuanına çok dikkat et. en kötü dalin kullan. ve az da olsa saç kremi kullan. ayrıca yves rocher'da
www.yvesrocher.com.tr şöyle bir ürün var ki saç uçları için harikadır. onun dışında durularken 2 çay kaşığı kadar elma sirkesi kullan.saçını 2 günde bir yıka. hergün değil.ve 3 ayda bir 1-2 cm kestir.

  • pelinn.  (29.07.12 21:05:39) 
marketlerde satılan saç kremleri yerine kuaförlerde satılan saç serumlarından kullan.çok daha etkili oluyor.


  • ütopya  (29.07.12 21:31:40) 
solgar'ın formula snh ve biotin haplarını kullanabilirsin. ben iki sene önce falan priorin kullanmıştım epey hızlı uzamıştı ama o zamanlar o haplar baya pahalıydı şimdi nasıldır bilmiyorum.


  • kullanicadi  (29.07.12 22:15:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.