[]

yeditepe tıp, maltepe tıp, istanbul bilim tıp

mf-3 sıralamam 10 bin. bu üçünden birine burssuz gideceğim. burda okuyan, okuyan birini tanıyan ya da alakasız olup fikrini söylemek isteyenlerin önerilerine açığım. hangisi?




 
bu üçü arasındaysak, yeditepe.


  • repentance  (29.07.12 20:00:12) 
yeditepe yaz hacı


  • zombie0  (29.07.12 20:07:47) 
bu eğitimin sana maliyeti 250.000 tl yi geçicektir.. 250.000 tl ile yatırım yapıp iş kursan geleceğin için daha iyi sonuçlar almaz mısın ? çünkü bu 250.000 harcanan eğitimin maliyetini çıkarman senin mezuniyetten sonra en iyi ihtimalle 8 -12 seneyi bulur yani bugunu kıstas olarak kabul edersek 2030 gibi bu harcamayı amorti ediceksin.. hayalin tıp okumak değilse dediklerimi düşün ; hayalin tıp okumaksa siktir et dediklerimi hayallerinin peşinden git (: yeditepe diorum bende bu 3 ü arasında


  • mortac  (29.07.12 20:08:03) 
mortac +1 haklı bence o parayla bursluları bir güzel okutuyorsunuz adamlar içinden size enayiler bizim masrafları çıkartıyor diyorlar şahit oldum buna bence o parayla şirket kur yazık...


  • Tony Montana  (29.07.12 21:01:46) 
@repentance
bana en mantıklı 3 seçenek bunlar gibi geldi. özel tıp olacak sonuçta çünkü devletlerden kars filan tutuyor anca. bu üçü arasında değilsek hangisi ki?

@mortac
doktor olmak şu anda en akla yatan seçenek. öyle çok iyi olduğum bir alan, ilgili olduğum bir meslek filan olsa ona yönelirim ama yok. 6 yılda harcayacağım parayla iş kursam ne işi kuracağım ki? sonuçta eğitimin maliyetini geri almak değil tek amaç. saçmasapan bir bölüme gidip sıfıra sıfır kalmak da var ihtimaller arasında. risk alasım yok pek.
  • olsen  (29.07.12 21:11:55) 
kahve dünyası , starbucks gibi işletmelerin franchaise ını alabilirsin.. bu konuda bilgim deneyimim yok diorsan 6-7 senelik eğitim masrafını bulk olarak koy bankaya bu arada açık öğretim işletme oku ve alıcagın - almayı düşündüğün franchaise hangisi ise hangi sektörde ise gir garson olarak yada bartender olarak çalış orda deneyim kazan.. alt kademe çalışanların işletmeyi nasıl ziktiklerini gör , işletmenin açıklarını keşfet ki senin işletmen aynı şekilde zikilmesin.
tıptan mezun olmakla bitmiyor hersey bunun tus u var mesela daha bugun muhabbeti dönüyordu dünyanın en zor sınavı 2. sınavıymış.. tıp eğitimi cidden kendini adaman gereken bir eğitim ve özel okul olsun devlet okulu olsun eğitimi sıkı.. dersine giren prof acımaz bırakırsa yada sen 6-7 sene sonra bunalır tus a kasmazsan ne olur bunları düşün.. anladığım kadarıyla daha gençsin (18-20) en kötü al 250.000 tl ye bir ev ver kiraya bu arada o evi ipotekle kredi çek bir ev daha al gelen kira senin kredi taksidini öder , 6-7 sene sonra 2 evin , 2 kiracın 0 borcun ve en az 1 ev daha alabilecek kredi itibarın olur ki maksat para kazanmaksa ulvi bir amaçla yada hayalleri gerceklestirmek için okunmuyorsa bence dogru yol bu.

  • mortac  (29.07.12 21:41:27) 
bu üçünden biriyse yeditepe.


  • nesilsiz  (29.07.12 23:00:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.