[]

yüzmeye gitsem sorun yaşar mıyım

arkadaşlar oruç tutuyorum ve iftardan sonra haftada 3 gün yüzmeye gitmeyi düşünüyorum. aslında bunu, ya da başka bir aktiviteyi zorunlu yapmam gerekiyor. sizce yüzmeye gitsem haftada 3 gün, ramazanda sorun yaşar mıyım. isteksizlik falan olur mu? 9-10 arası.




 
Oruç tutmada mı sorun yaşar mıyım diyorsun yoksa yüzmede mi? Bu kişinin bünyesine bağlı. Kimine zevkli bile gelebilir. Bünyen zayıfsa zor olabilir.


  • Kafkaslı  (29.07.12 16:32:44) 
  • hickork  (29.07.12 16:34:37) 
tam iftar sonrası gideceğin için ağırlık çöker üstüne. hele bir de çok yakın değilse eve bence gitmezsin.


  • mystb  (29.07.12 16:38:05) 
yüzme en fazla kalori harcanan sporlardan birisidir. sağlam beslenmen gerekir. oruç tutmada da sorun yaşarsın, yüzmede de.


  • burty  (29.07.12 16:43:50) 
iftardan hemen sonra gitmeyin. hafif bir şeyler(çorba+salata) yeseniz dahi, spordan önce en az 1.5 saat beklemeniz lazım. yemekle birlikte kan mideye hücum eder. yemekten sonra yapılan spor kalbe baskı yapar. havalar çok sıcak, oruçta da vücut su kaybediyor. bu yüzden iftardan hemen sonra spor yapmak (özellikle bu havalarda) çok tehlikeli.


  • marcelorios  (29.07.12 17:17:54 ~ 17:18:07) 
Kilo kaybetme derdin yoksa, şekerli şerbet tarzı bir şey içip direk gidebilirsin.


  • arnold schwarzeneger  (29.07.12 17:52:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.