[]

Pire var lan her yerde!

beyler :(

az önce ayağım gıdıklandı bi baktım bi tane pire. yakaladım öldürdüm. kıllandım etrafı aramaya başladım 1 saat içinde 7 tane pire yakaladım.

eve kedi-köpek girdiği yok. bahçede köpek var ama onun da aşısı maşısı var hep.

alt katım boş daire ama bildiğin tavan arası gibi kullanılmakta. ne kadar gereksiz eşya varsa orda. acaip dağınık bir yer. oraya kediler girip çıkıyor.

olm, pire bastı lan evi, kusucam şimdi! huylu, pimpirikli herifin tekiyim ben. başak burcu adamım lan!

bildğiniz ilaçlama firması var mı?,
o alt katın ilaçlanması o eşyalar çıkmadan mümkün müdür?
toplamda 230m2 dublex evi ve 100m2 tavan arası görünümlü daireyi ilaçlamak için kaç para isterler tahmini?

 
aynısı gecen sene bizim evde oldu. sizin o alt kat su an pirelerden kapkara olmuştur. duvarlar gorunmez. biz 2 gün sonra evi boşaltmıştık bütün eşyalarıda bırakmıştık. verebileceğim tek öneri bu.
hemen çözüm bulamazsan öyle kalmayacak sürekli katlanarak artacak çünkü evdeki pireler

bu arada cok gec olmadan kıyafetlerini bavullara falan koy. en azından çözüm bulana kadar onlar temiz kalsın.
  • the wizard  (29.07.12 02:20:15 ~ 02:22:54) 
saçta yaşar mı bu? maymunluk evresini yeni aştım tam bişeye benzedim derken saçları kestirmek zorunda kalmaktan korkuyorum.

kirada olsam hemen şu dakika çıkıp giderim. uğraşmam hiç. ilaçla falan kurtaramaz mıyız?
  • sakingitarist  (29.07.12 02:37:26) 
adam dublex diyor sen apartman yöneticisi diyosun. neyse. ilaçlatabilirsen ilaçlattır google'a yazsan illaki bi iki firma bulursun. eğer ilaçlamada karar kılarsan kedilerin orada olmadığından ve tekrar giremeyeceklerinden emin ol. hadi kedilere önem vermiyosun diyelim orada bi kedi bile zehirlenip ölürse bütün pire böcek koku hop en baştan başlarsın.
ayrıca söyle tuz ruhuyla adam akıllı dip köşe bi temizlikte iş görür zaten ilaçlatsan ilaçlattıktan bi gun sonra yine temizlik yapman gerekecek. zehir çünkü. 230 m2 bir yerin temizlenmeside pahaliya patlar. eger varsa yardım edecek arkadas çevren 3-5 topla eldivenler maskeler tuz ruhu camaşır suyuyla falan girin temizleyin derim ben.
bu sure zarfinda bi iki gün başka yerde kalırsan iyi olur. sağlık açısından bi fikrim yok ama piskolijiyi fena bozar kaşınır durursun günlerce.

bu arada belki korktugun kadar ve benim de abarttığım kadar bi durumda yoktur. belki daha yeni başlamıştır. sabah ilk iş geç kalmadan gün ışığıyla birlikte müdahele et.

edit: alt katı boşatıp boya badana da yapabilirsin. kısacası sana her türlü iş çıktı geçmiş olsun.
  • the wizard  (29.07.12 02:57:26 ~ 03:03:23) 
the wizard, eyvallah pampa.

killerbee, zabıta napar ki?
  • sakingitarist  (29.07.12 03:21:12) 
meşhur yorgan yakma varya yapma

edit: evi yak
  • Thunderbirds  (29.07.12 05:19:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.