[]

hp pavilion dv6 wireless sorunu

ya beyler bu alet basima bela oldu. en son oglen internete baglaniyordu. valide ne yaptiysa, gel suna bak internet mi gitti ne oldu dedi. gittim baktim, ag bagdastiricisi yok diyor. ag kablosu takin diyor. wireless surucusu ucmus. aygit yoneticisinde gorunmuyor. hp'nin sitesinden ne kadar wireless surucu yazilimi varsa indirdim yukledim, bana misin demedi alet. bi yardim edin gozunuzu seveyim, sukunuzu vereyim.




 
bende hp dv5000 serisi vardı. bu serilerin hepsinde fabrika çıkışından kaynaklı wireless kartı sorunu varmış. İnternette araştırdığımda farketmiştim. Sonra Mecidieköy'de Notebook Pazarı diye bir bilgisayarcı'dan wireless kartını değiştirdim ve hiç bir sorunum kalmadı. Hatta bununla ilgili bir entrym de mevcut ekşi'de. (bkz: #14321425)

Sendeki sorun da benimkiyle aynı mı bilmiyorum ama aynıysa 30 USD'ye filan hallolur.

geçmiş olsun
  • bi acili adana usta  (29.07.12 02:52:50) 
Dostum bi süredir (en azından bnm farkına vardığım bir süredir) casus bi yazılım/virüs var.İnternetle ilgili her ne halt varsa kapatıyor,her koşulda bağlanmanı engelliyor.Büyük bi ihtimal sana musalat olmuş olabilir.Şuan adını hatırlamıyorum ama biraz kurcalayıp döneyim sana bakalım derdin onla mı alakalı...


  • yqzkrttpli  (29.07.12 02:57:54) 
hah buldum şunla alakalı olabileceğini düşünmüştüm bende ama arkadaş farklı bi bakış açısı sundu sanırım o haklı :D
yine de buna dikkat et :

"Live Security Platinum" kesinlikle casus yazılım...
  • yqzkrttpli  (29.07.12 03:02:46) 
Bu arada benim laptop da hp pavilion dv6..ama henüz öyle bi problemle karşılaşmadım..


  • yqzkrttpli  (29.07.12 03:03:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.