[]

türkü

arkadaşlar feci derecede türkü dinleyesim var bana çok ünlenmemiş ama klasik olan türkü önerebilir misiniz?
örneğin emirdağı birbirine ulalı gibi. son dönemlerde bestelenmiş olmasın saz dışındaki çalgılar pek olmasın. böyle işte.



 
napcan olm türküyü ya gamlı gamlı şeyler
neşet ertaş dinle bari
zülüf dökülmüş yüze
yazımı kışa çevirdin de olur


edit:
www.youtube.com
şu da neşelisinden bi tane
neşeli gibi ama yine ayrılık yine hüzün :(
  • LORDS  (29.07.12 01:25:42 ~ 01:29:19) 
dinleyesim geldi ya beyni rahatlatıyor. saol tavsiyen için:)


  • smhylmzr  (29.07.12 01:28:11) 
dersim dört dağ içinde - erkan oğur.


  • akare  (29.07.12 01:31:35) 
  • zizifos  (29.07.12 01:35:33) 
  • g7mor  (29.07.12 01:45:16) 
(bkz: ruhi su) farketmez hangi türkü olduğu.


  • mr fusion  (29.07.12 02:13:10) 
ismail altunsaray dinle derim.
www.youtube.com
www.youtube.com
  • contavolta  (29.07.12 02:17:08 ~ 02:18:40) 
@mr fusion katılıyorum ama özellikle kalanların ardından diye bi türküsü var onu tavsiye edebilirim.


  • bambinoc  (29.07.12 04:01:24) 
  • compadrito  (29.07.12 08:23:21) 
aşık mahzuni şerif 'bana dönek demiş'


  • bambinoc  (05.08.12 01:35:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.