[]

Evde hafif spor tazı şeyler

Yaz başından beri zamanımın çoğu bilgisayar başında geçiyor, sene içinde de sınav hazırlığı vardı. Yani 1.5 yıldır sporun s'sini yapmıyorum. Son zamanlarda vücudumun iyice hantallaşmaya başladığını farkettim. hani hantallaşmak derken kilolu değilim.(172 boy, 52 ağırlık, cins erkek) Hatta epey cılızım da, hani şu kilo alamayanlardanım.

Spor olsun, vücudum biraz düzene girsin adına neler yapmamı önerirsiniz, evde zorlamadan kendime zarar vermeden? Hani koşudur felan basit şeyleri ben de yaparım da genel olarak pek bilgim olmadığı için bilen birine danışayım dedim.


 
www.youtube.com
bir süredir evde deniyorum işe yarıyor. 8 dakikacık

  • eksielma  (29.07.12 00:29:09) 
şurayı bi inceleyin derim. hafif bi programdan başlayıp ağıra gidebilirsiniz alışmak için..

www.walkathome.com
  • inkey  (29.07.12 00:59:38) 
Şu hareket iyi efor sarf ettiriyor: yere yatıp bacaklarını düz bir şekilde havaya kaldırıyorsun, o pozisyonda kafanı yere değdirmeden mekik çekiyorsun.


  • tanterosa  (29.07.12 01:39:40) 
yav evde spor yapılmaz en yakınında vardır salon git yazıl üç aylığına pişman olmazsın güven bana


  • Thunderbirds  (29.07.12 05:59:19) 
evde çok güzel spor yapılır hocam

(bkz: power 90)
  • historien  (29.07.12 12:37:52) 
bence de evde yapılmaz. iki üç kereden sonra dağılıyosunuz o motivasyonu sağlamak için spor salonu lazım. evde yapabilecekleriniz şeyler çok sınırlı.
eve yakın ucuz bir salon varsa direk gidin.

  • iguanamvar  (29.07.12 14:29:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.