[]

sürükleyici dizi önerisi

prison break tadında, sıkıcı olmayan ve hikayesi ağır ilerlemeyen, bi sonraki bölümü iple çektiren, heyecan kasırgası dizi önerilerinizi alayım. bir de the wire çok övüldü, 4 bölüm bitirdim. hikaye ağır ilerliyor sanki. ilk bölümlerin böyle geçmesi normal mi? sabretmek gerekir mi? yoksa o da dizi mi?




 
suits izle.


  • noluyo yaa  (28.07.12 23:52:56) 
true blood olabilir ya da dexter ikisininde yavaş ilerlediği oluyor tabi. Prison break gibi değil ikiside.


  • fifi  (28.07.12 23:57:01) 
The Wire zaten ağır gider, Prison Break gibi vurdulu kırdılı değildir. PB'in daha sakini ama kesinlikle daha ciddisi için Oz

Hatta ne denmiş

cine 5te çarşamba akşamları yayınlanan, oswald hapisanesinde geçen, tüyler ürpertici dizi..
bu diziyi izlerken herşeye hazırlıklı olunmalı, insanı sinir krizlerinden titretebilio, yani bir dizide bi insanın suratına sçılabileceini düşünebilirmiydiniz, yada eşcinsel ilişkinin, uyuşturucunun, şiddetinin her boyutunun verilebileceğini. özel bir hapisanede yaşayan mahkumlar ve gardiyanların psikolojisinin çarpıcılığında kaybolmak için izlenesi. hayretler içinde müslümanları, zencileri, beyaz nazileri, italyanları her hafta evinize konuk edebilceiniz, şifresiz dizi.. tekerlekli sandalyedeki anlatıcı kardeşin bitiriş cümleleri ise öldürücü..
  • jesterdvine  (28.07.12 23:57:37 ~ 23:58:54) 
the killing
www.imdb.com

biraz ağır ilerleyebiliyor ama baya sürükleyici ve bir sonraki bölümü iple çekiyorsun. 2 sezon. bir çırpıda bitiyor. finali sürprizli.

daha uzun soluklu dizi olara "dexter" önerilebilir.
  • ermanen  (29.07.12 00:01:51) 
Eğer seyretmediysen "24'ün" bütün sezonları derim.


  • foxmulder  (29.07.12 00:46:08) 
breaking bad.


  • vedatchilipeppers  (29.07.12 00:56:42) 
ben prison break'ten sonra nip tuck, dexter, fringe gibi dizileri beğenmiştim.

prison break gibi bir şey istiyorsan elbette ki oz diyeceğim ben de.
  • historien  (29.07.12 12:40:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.