[]

Suriye Ordusu vs Özgür Suriye Ordusu

Arkadaşlar tam olarak neler oluyor, konu ile ilgili tarafsız bir yazı arıyorum.

Elbette ki Esad'ı haklı ya da haksız gösterecek bu yazı, demem o ki mutlaka yazının bir tarafı olacaktır; yazılmış güzel bir yazı ya da yazı dizisi arıyorum.

Kim hangi konuda neden haklı? Esad'ın haklı yönleri, diğerlerinin haklı yönleri vs. vs.

 
özet geçersek türkiyedeki tayyipin dincileri amerika ve israilin tarafını tutuyor. esadı suçluyor. yeterli midir?


  • eskiden buralar hep entrydi  (28.07.12 20:05:02) 
putin başgan esad'ı destekliyorsa, artık bizim için esad da başgandır. ccc esad ccc.


  • fatihkkk  (28.07.12 20:06:31) 
@ ebhe

işin özünün o olduğunu biliyorum, teşekkür ederim. ama dengelerin bir anda değişmesi garip. sıranın suriye'de olması bir yana şu aşamalara nasıl gelindir merak ediyorum. bununla ilgili bir ortadoğu uzmanının yazılarını arıyorum.
  • diskbudur  (28.07.12 20:13:46) 
(bkz: seta) vs. gibi düşünce kuruluşlarının sitelerinde suriye ve arap baharıyla ilgili güzel yazılar bulabilirsin. ayrıca biraz suriye tarihine de bakmakta fayda var. bu bir ilk değil. beşşar'ın babası hafız esad döneminde de aynısı yaşandı. ve hafız esad hama'da 30 bin insanı katletti 1982'de. keza 1970'lerde de aynı şey yaşandı. baas bir diktatörlük ve halk açıkça bu rejimi istemiyor. zaman zaman böyle ayaklanmalar oldu. bu ayaklanmanın başarılı olmasının sebebi türkiye gibi ülkelerin desteği oldu.


  • ein lied  (28.07.12 20:21:38) 
suriye ordusu : amerikan uşaklarına direnen esadın askerleri
özgür suriye ordusu : amerikan uşakları pkknın suriye versiyonu

  • Başkan  (28.07.12 20:26:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.