[]

Askerlik sorunu!!! acil yardım.

Arkadaşlar ağustos yedek subay asker alımı için ne yazık ki sevk belgemi almış bulundum.Şu anda özel bir sebepten ötürü gidemeyeceğim.Tabi bu sebebi askeriye takmıyor.Ağustosun 1,2 ve 3 ünde olan sınavlara girmezsem ve o hafta için raporlu olursam beni nasıl bir süreç bekliyor?Askeri mahkemeye çıkma durumu var mı?Yardımlarınızı bekliyorum.Gerçekten zor durumdayım.




 
www.memurlar.net
25 gün rapor alabilirsen sorun yok diyorlar

  • gaza gelen  (28.07.12 18:30:23) 
Üstat o kanun değişti.Artık test ve mülakat bir haftayla sınırlı.Sevk belgemi almasaydım bir hafta rapor alacaktım ve bir sorun olmayacaktı.Fakat sevk belgemi aldığım için nasıl olacak onu bilmiyorum.


  • fikox  (28.07.12 18:41:47) 
Eskiden 3 gündü. O günleri kapsayan rapor geçerli idi. Ancak 2008'den beri 25 güne yaydılar. İlk 3 gün size yakın olan yerde, kalan 22 gün Ankara'da sınav oluyor. Sevk belgenizi almış olmanız rapor alamayacağınız anlamına gelmiyor. 1 aylık heyet raporu alıp şubenize verebilirsiniz.


  • zizifos  (28.07.12 20:16:17) 
Nisan 2012 Celbinden itibaren sınav ve mülakat dönemi tekrar 3 güne düştü. ancak önemli olan test ve mülakat günleri değil ilgili ayın son günlerini kapsayan bir rapor almak, sevk evraklarını alman durumu karıştırabilir. bence en doğrusu telefonla şubeye sormak.


  • pimpirikli ve huzursuz adam  (28.07.12 21:58:50) 
Evet nisan ayından itibaren tekrar 3 günlük sisteme dönülmüş. Ama evrakları aldıktan sonra rapor neden alınmasın ki??? Yarın gece acilden 5 günlük bir rapor alabilirsiniz.


  • zizifos  (29.07.12 01:31:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.