[]

3 nesil ipod touch?

2.5 yıldan uzun süredir kullandığım emektar sansa clip plus'ımı dün itibariyle toprağa verdim, dolayısıyla yeni bir mp3 çalar arayışına girdim. bu sefer video falan da izleyebileceğim, biraz multimedya bir şey istiyorum. gittigidiyor'da şu ilanı gördüm:

(git: urun.gittigidiyor.com)

piyasaya pek aşina değilim, bahsedilen para 3. nesil 8 gb ipod touch için makul bir miktar mı? pil ömrü falan nasıl?

aynı satıcıdan kız arkadaşıma aldık, üründe bir sıkıntı yok gibi. sadece fiyat konusunda şüphelerim var.

şimdiden teşekkürler.

 
onun yerine refurbished ipod touch 4 almanı tavsiye ederim. şuanda ipod touch 4 en son ürün. ben de aldım 1 yıl oldu ve hiç bir sorun çıkmadı hatta baktım bi tane de buldum senin için. ipod touch 4'de yapamayacağın şey yok gibidir. video, internet, oyun ve ayrıca ios 5 güncelemesinden sonra pil düzeyince pozitif anlamda ciddi değişmeler oldu.

urun.gittigidiyor.com
  • badiparmagi  (27.07.12 20:18:44 ~ 20:19:27) 
4. nesilin artı özelliklerini az çok biliyorum da, aradaki fiyat farkı biraz uçurum geliyor bana işte. 260 lira bu ürün için ideal mi, benim sorum oydu aslında :)


  • heartcollector  (27.07.12 20:23:18) 
o konuda fikrim yok. 3. nesil kullanan, kullanmış arkadaşlar cevaplarsa daha iyi olur sanırım.


  • badiparmagi  (27.07.12 20:27:59) 
2. elini 200 liraya almıştım ben. pahalı değil linkteki ürün. bende de 3. nesil 8gb vardı. dizi izlemek ios oyunları oynamak için falan güzel ama bazı oyunları kaldırmıyor görece zayıf donanımı nedeniyle. ekran parlaklıgını kısarsanız, internette de takılmazsanız şarjı gider 2-3 gün. müzik tabanlı alet bu sonuçta, onlarca saat müzik dinleyebilirsiniz ama oyun ve internet yoruyor meretleri.

birkaç ay sonra hem 8gb bana yetmediğinden hem de çevremde pek wifi olmadıgından ınternet kullanamadıgımdan sattım ben.
  • hjarteblod  (27.07.12 20:41:39 ~ 20:42:31) 
yalnız 4.nesil 8gb'ı 300-350 TL'ye satanlar var. Buna 269 lira vereceğinize 300 civarına 4.nesil bulmaya çalışın derim. (sahibinden.com da bolca vardı)

bu arada, ben de böyle bi alet bakıyorum ama ekran boyutu yüzünden sony z1040 ya da samsung galaxy wifi 5 düşünüyorum, lakin Eylül'de daha büyük ekranlı ipod gelecek diyorlar.(4") Eğer olursa o çok iyi olur ama pahalı olacağından yine eliyoruz galiba..

edit: hatta buyur 280TL'ye 4.nesil: www.sahibinden.com Bu tür şeyleri elden alın, alırken kurcalayın bakın öyle alın derim ;)
  • rodriguez2  (27.07.12 20:54:04 ~ 20:56:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.