[]

en iyi antivirüs

sizce hangisi ?
buraya göre bitdefender. teknoloji.milliyet.com.tr

hangisini satın almalı ? alacağım ürünü 5pc 3 yıl olarak alacağımdan dolayı iyi araştırmam gerekecek.

 
kaspersky internet sacurity öneririm memnunum


  • karabela  (27.07.12 16:11:19) 
kaspersky pure


  • maraba  (27.07.12 16:13:53) 
avira tek geçerim


  • memnun  (27.07.12 16:27:26) 
gdata


  • beholderrulez  (27.07.12 16:30:10) 
bilgi işlemciler kaspersky derler ama çok yorar bilgisayarı. normal bir ev kullanıcısı için eset ya da avast derim.


  • paspasanahtarinustunde  (27.07.12 16:37:20) 
:) 4 cevap dördü de farklı :)

avira kullanıyorum ama diğerlerinin örn. Kaspersky yan uygulamaları daha iyi gibi, tabii diğerlerini daha araştırmadım.
  • baris daima  (27.07.12 16:37:33) 
farklı ama ben avira iyi diye kasperi kötülemiyorum avira diye bişey olmasa mesela şüphesiz kasper alırım ben


  • memnun  (27.07.12 16:45:39 ~ 16:45:58) 
ESET kullanıyorum son 3 yıldır. XP'de de kullandım win 7de de kullanıyorum. PC'yi hiç kasmıyor. Ondan önce Kaspersky, Avast ve Norton denedim. Kaspersky hatırladığım kadarıyla baya detaylıydı. Çok ayrıntılı bir antivirüs programına ihtiyacım olmadığı için silmiştim onu. Avast zırt pırt truva atı buldum diye ortalığı ayağa kaldırıyodu. Eset sessiz ve cool biçimde sadece kırmızı renge bürünüp truva atı buldum ne yapayım diye soruyor. Ya da önceden silinsin dediyseniz otomatik siliyor fln. Gerçi eset kullandığımdan beri virüs,truva atı vs sorunu yaşamadım. Tavsiye ederim.


  • buzbebek  (27.07.12 16:59:33) 
Cevap çok basit aslında;

Makinanız çok hızlı, performansı gayet iyi ve ısınma vb. problemleri yoksa Kaspersky Pure en güzel çözümdür. Ortalama bir makinaya sahipseniz Eset Smart Security işinizi görür. Ortalamanın da altında bir makinanız varsa Microsoft Security Essentials yeterli olacaktır. Benim bu cevabı verirken söz konusu antivirüs yazılımlarında dikkate aldığım kriter, sistem kaynaklarına ne kadar yük bindirdikleriydi. "Peki bu yazılımların performansı nedir" derseniz, dikkatli ve bilinçli kullanıcıya Microsoft Security Essentials dahi gayet yeterli ve ücretsiz bir çözümdür.
  • cok sey hakkinda az sey bilen adam  (27.07.12 16:59:34) 
kaspersky kullanıyordum fakat bir süre sonra gayet iyi bir makineyi bile kasabiliyor comodo + haftalık tarama için malwarebytes şeklinde kullanıyorum


  • ukde  (28.07.12 15:55:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.