[]

Galata Kulesi'nde Akşam Yemeği

Yıl dönümü için burayı düşündüm, sizce uygun mudur, gezmek dışında yemek amaçlı hiç gitmedim Galata Kulesi'ne?

Şimdiden teşekkürler


 
Restoranı, Galata Kulesi kadar güzel değil, yemekleri de eh işte.
Kuledibi'nde Kiva'yı tavsiye ederim, fiyatları fahiş değil ama inceden tuzlu..

  • pitcheuse  (27.07.12 12:57:35) 
kule manzaralı bir yer kuleden daha iyi olur bence de, mesela anemon otelin terasındaki pitti.. ben gitmedim ama giden arkadaşlar beğenmişlerdi, bir araştırın isterseniz..


  • soyleolsayaboyleolsaya  (27.07.12 13:26:47) 
o kasvetli ortamın içinde yemek mi? hiç gereği yok bence. @soyleboyle dogru demiş manzarayı gormektense içinde olmayı secmek mantıksız biraz.


  • jack n brooks  (27.07.12 13:56:56) 
Öncelikle söyleyeyim; kendim senelerce önce öğle yemeği için gitmiştim. Yemek lezzetliydi ve mekan olarak da öyle kasvetli bir yer değildi. Şirketten bir arkadaşım akşam yemeğine yabancı misafirlerini götürüp pek beğenmişti sonrasında kendi eşi-dostuyla beraber orada yemek organize etmişlerdi. Orada sahne alan adamı öve öve bitiremiyordu. Adam enteresan bir tip, 70'li yıllarda las vegas'ta sahne almış ağzı laf yapan 20 küsur dilde insanlara laf atma kapasitesi olan renkli bir amcaymış, Ayşe Arman da vaktiyle röp yaptıydı kendisiyle. Hala daha orada mıdır bilmem. Fiyatları pahalıdır o düzeyde bir yemeğe göre, yemeğiyle değil konumu ve eğlencesiyle iş yapar. Bir de daha çok turist mekanı, yıldönümü için ben başka yerleri tercih ederdim.


  • SiyamkedisiZorro  (27.07.12 14:29:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.