[]

cermoderne yol tarifi

sevgili angaralılar,

cermoderne gidicem. daha önce bi kere sıhhiyeden yürüyerek, bi kere de arabayla gittim.

yine arabayla gideceğim ama geçen sefer nasıl gittiğimi unuttum.

çankaya tarafından, atatürk bulvarı üzerinden geleceğim. google earth'e bakıyorum, bi hata varmış gibi geliyo.

güvenpark'tan sola döndürüyo beni. ordan gitmek istemiyorum. sanki sıhhiye taraflarında, üst geçitlere girip resim heykel müzesinin oralardan bi dönüşler yapılıp gidiliyodu diye hatırlıyorum.

bana şöyle güzelce tarif edebilecek biri varmı, şunu geçince dön gibi. Bulvar isimlerinde baya kötüyüm çünkü...


bu arada not: Escher sergisinde sona yaklaşılıyo, hala gitmediyseniz haberiniz olsun.

 
Sihhiye köprüsünü geçince Adliye Sarayı'nın hemen yanından bir yol kıvrılıyor, geldiğin yönden binanın solunda kalıyor. Cer Modern tabelalarını görürsünüz zaten.


  • flamesoul  (27.07.12 11:21:12) 
Yalnız o tarafa dönüş var mı Kızılay tarafından, onu bilmiyorum. A yok, biliyorum, te Ulu'tan u dönüşü yapmanız gerekiyor. Bu bağlamda da, Adliye Sarayı'nı geçince dönmeniz gerekiyor. (:


  • flamesoul  (27.07.12 11:22:32) 
ulustan u dönüşü yapılabiliyor mu ki?


  • bipolar  (27.07.12 11:24:23) 
operadan u dönüşü yapılamıyor ama ben bir kere yapmıştım.. yalnız ulus a gitmeden gitmenin bir yolu olmalı.. yani sıhhıyi köprüsünü geçince sağa dönünce cidden gidilmior mu ki bi bakaım map e..


  • omonia  (27.07.12 11:48:01) 
sonradan hatırlar gibi oldum, operanın ordaki kavşağı geçip, sola dönüp üst yola -talatpaşa bulvarıymış- çıkmıştım sanırım önceki gidişimde, sonra da garın oralardan u dönüşü yapıp bi şekilde bulmuştum cermoderni.

acaba google earth ün önerisine mi kulak versem, Atatürk Bulvarı, GMK, Strazburg caddesi ve altgeçitlere yönlendiriyor ama o altgeçitlerde kaybolurum gibi geldi.
  • bipolar  (27.07.12 12:16:05 ~ 12:17:48) 
ulus'a kadar gitmeye gerek yok. DTCF'nin hemen yanından sağa yüksek ihtisas hasntanesi'ne bir yol gidiyor. oradan dönün. yolun sonuna kadar gidin, yolun sonundan tekrar sağ sonra tekrar sağ yaparsanız sıhhiye köprüsünün üstüne çıkarsınız (celal bayar bulvarı). ondan sonra ışıkları geçtikten sonra hemen sağa giren ara yola girerseniz adliye'nin yanına çıkarsınız. oradan görürsünüz tabelaları zaten.

ya da opera'nın hemen karşısından sağa doğru giren yola dönün, ilk sağ yapın, hoop opera köprüsünün üstüne çıktınız (talatpaşa bulvarı). atatürk bulvarı'nın üstünden geçtikten sonra yine ilk sağ yapıp aşağı inin, hoop karşıdasınız.

google earth'ün önerisine kulak verirseniz yolda kalırsınız. atatürk bulvarı'ndan gmk bulvarı'na sola dönüş yasak. ha hitit heykelinin oradan u dönerek gmk bulvarı'na gidebilirsiniz.
  • kibritsuyu  (27.07.12 12:19:55 ~ 12:22:19) 
Gar'dan gelirken de var dönüş, Atlama Kulesi'ni geçince ya da o civarda olsa gerek, Cer Modern yazıyor, tabelası var. O da Sıhhiye'den gelen yolun çıkışı zaten. (:


  • flamesoul  (27.07.12 12:32:01) 
@flamesoul: evet sıhhiye'den gelen yolun öteki ucundan da girilebilir. selim sırrı tarcan spor salonu'nun yanındaki yol oluyor. atlama kulesinin biraz daha ilerisinde. tam olarak lunapark'taki dönme dolabın karşısına denk geliyor.


  • kibritsuyu  (27.07.12 12:48:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.