[]

Kravat Gomlek Kombinasyonlari

Dar kesim lacivert bir takim icin ne renk gomlek-kravat ikilisi tavsiye edersiniz?




 
Beyaz gömlek, x + lacivert renkli kravat.

x yerine sarı, kırmızı, yeşil, beyaz gibi renkler koyabilirsin.
  • cakabo  (27.07.12 10:09:35) 
beyaz gomlek disinda tavsiyesi olan yok mu? takim giymenin zorunlu oldugu bir yerde ilk defa calismaya baslayacagim icin en az 3-5 cifte ihtiyacim var.

yardimlarinizi esirgemeyin cemaat.
  • mate soul  (27.07.12 10:48:10) 
uçuk mavi gömlek, bordo,kırmızı,kahverengi kravat.


  • 9kuyruklukedi  (27.07.12 10:53:45) 
Lacivert koyu bir ton olduğu için içine giyeceğin gömleği, herhangi bir rengin açık tonlarından seçebilirsin. Örneğin, açık mavi(ecevit mavisi), açık gri (duman grisi) veya kırmızı, pembe gibi renklerin çok açık tonları güzel olabilir. Bir iki tane düz renkli, kendinden desenli, renginin tonu iyi seçilmiş kravat sana çok yardımcı olabilir. Örneğin sarı, örneğin koyu mavi, örneğin kırmızı. Beyaz gömlek ise her zaaman ve her renk ile kullanabileceğin bir renktir. Beyaz mutlaka olsun gömleklerin içinde.


  • eteria  (27.07.12 11:01:20) 
manşetleri ve yakası beyaz keskin bir lila tonu gömlek ve mavi-lacivert arası bir tonda kravat

ama hiç şüphesiz ki asla bir beyaz şıklığında olmaz, incede mavi ya da koyu yeşilli çizgili klasik beyaz olur(çizgiler belli belirsiz), saten gibi olan beyazlar olur bir çok kravatla kombine edebilirsiniz bir de takımınız da dar kesimse enli bir kravat değil de biraz dar bir kravat tercih edin bence..
  • mchslmdnc  (27.07.12 11:09:05) 
gömlek, kravat satın almak için girdiğiniz mağazadaki kişiden yardım isteyin, tavsiyelerini alın.


  • 9kuyruklukedi  (27.07.12 11:24:37) 
cevaplar icin cok sagolun. benim de tercihim beyaz gomlekten yana. beyaz disindaki gomlekleri kendime yakistiramiyorum fakat her gun de beyaz gomlek giyilmez sanirim.

o yuzden biraz daha secenek yazabilirseniz cok sahane olur. bir de direk su renk gomlek + soyle renkli kravat seklinde cevap yazarsaniz tadindan yenmez.
  • mate soul  (27.07.12 11:28:48) 
açık renk mavi bir gömlek ve üzerine yakın tonda mavi içeren bir kravat dene. yani kravat mavi olmasın ama içinde, deseninde o tonda bir mavi bulunsun. ek olarak : www.youtube.com


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (27.07.12 11:37:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.