[]

Niye hep birşey eksik

Sevgi var , sağlık var. Ama para yok. Ya da bunun kombinasyonları.

Neden hep birşeyler eksik?


 
(bkz: doyumsuzluk)


  • ermanen  (27.07.12 02:46:29) 
bilmiyorum ne kadar ilgini çeker:


Enfal/ 28- Ve iyi biliniz ki, mallarınız ve evlatlarınız birer imtihan aracından başka birşey değildir. Allah katında büyük ecir vardır.

Ankebut/ 2- İnsanlar, imtihandan geçirilmeden, sadece "İman ettik" demeleriyle bırakılıvereceklerini mi sandılar?
  • and justice erol  (27.07.12 02:46:34) 
Hepsi birden olsa ne için yaşayacaktınız ki? Çok boş ve sıkıcı bir hayatınız olurdu.Sevgi ve sağlık hep sizde olsun, para kazanmak ve güzel harcamalar yapmak için koşuşturun.


  • grgn  (27.07.12 02:48:07) 
(bkz: the sims) var şimdi yükleyip aç oyunu oyna bi güzel uğraş didin bir sürü şey almak iste ama sadece birine paran yetsin. hatta başka bir şey almak için onu satmak zorunda kal falan.. hemen sonra gir google'dan hile kodlarını öğrenip deli gibi para bas herşeyi satın al ve aldığın zevki ölç.


  • perloneth  (27.07.12 03:14:45) 
insanın yaradılışında bu var çünkü.Bu dünyaya sefa sürmeye değil dert çekmeye geldik.

öyle olmasa, alemlerin efendisi, hepimizden çok sıkıntı çekermiydi hiç.
  • satıyorum sattım  (27.07.12 04:02:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.