[]

istiklaldeki greenpeace'ciler

selamlar,
şimdi ben istanbul'lu değilim. 3 aylığına istiklalde staj yapıyorum. beni de çok rahatsız ediyor bu arkadaşlar. geçerken "öf amk geliyolar yine" diye düşünüyorum hep. "la yürü git diyorum" anlamıyor. konuştum bağış yaptım diyorum, nasıl yaptınız diyor. bugün birine, artık sizi şikayet edicem yeter lan git başımdan dedim. iznimiz var bizim ama dedi. mantığını siktiğimin bebesi. şimdi benim eskişehir'den takip ettiğim kadarıyla sokak müzisyenlerini, sokaklardaki tabureleri filan şikayet alıyoruz diye kaldırmışlardı. madem belediye bu kadar hassas şimdiye kadar bunları şikayet eden olmadı mı peki de bunlar hala izin alabiliyor?



 
hocam sen ne diyosun allah aşkına ya? üç kuruş para için saatlerce soğukta sıcakta uğraşıyor gencecik insanlar. emin ol çok meraklı değiller sana.


  • serkan temiz  (26.07.12 22:01:37) 
oha gönüllü değil mi onlar. e hafız sokarım böyle işe ben. tünel bombok bir yere çıktı.


  • sarper361  (26.07.12 22:14:26) 
emin ol çok meraklılar sana. günde 1-2 kişi bile onlar için bir kazanç olduğundan deliriyorlar. saygısızlık ve haddini bilmemek bu elemanların çoğunda mevcut, hepsinde değil ama çoğunda mevcut. ammavelakin bahsi geçen yer istiklal caddesi, greenpeace'ci ve unicef'ci gençler sorun bile değil şahsi görüşümce.

üç kuruş para için orada dikilmeleri o gençlerin kendi tercihleri. makul işler yerine bu tip işleri tercih ediyorlar, zira daha az zaman alıyor ve onlara anlatılan şekliyle çok para kazanabileceklerini düşünüyorlar. zaten bu sebeple bu gençler sürekli değişiyorlar bir kaç ay dayanıp.

ekleme: hayır gönüllü değiller, ücret alıyorlar yaptıkları için. keşke gönüllü olsalar.
  • madyb  (26.07.12 22:17:40 ~ 22:18:13) 
eski bir greenpeace calisani olarak madalyonun obur yuzunu aktarmak isterim. calisanlar universite ogrencisi ve paraya ihtiyaci olan insanlar. paraya ihtiyaclari olmasi cevreye duyarli olmadiklarini da gostermiyor tabi. pek cogu ayni zamanda bagisci. o caddeye cikmadan once butun guclerini toplayip gulumsemeye calisiyorlar, cunku hedefleri insanlari bilgilendirmek ve pek tabi bagisci edinebilmek.
her calisanin tarzi ayri oldugundan cok sikbogaz edenleri de cikiyordur belki ama, sadece Iyi gunler diye seslenisin ardindan kufur yiyip de aglayan pek cok calisan var. ardindan yeniden gulumsemeye calisiyor vs. yani biri sizi kizdirdiysa sonraki gun bir baskasina bagirmayin.
Tavsiyem saygi duymaya calisin. Orada gunesin altinda yuzlerce insanla diyaloga girmeye calismak hic de kolay degil. Cevap vermezseniz kimsenin pesinize takilacagini da sanmiyorum. Ama telefonla konusma numarasi da denenebilir cok zorda kalinirsa.
  • melankoli basili  (26.07.12 23:12:11 ~ 23:16:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.