(7)
Burnuma hızma yaptıracağım ama?
Tabancayla mı yaptırmalı yoksa piercing yöntemi mi tercih edilmeli bilemedim. Bir de beşiktaş bebek ortaköy kuruçeşme taraflarında var mı sağlıklı olan yerler?
Tabancayla mı yaptırmalı yoksa piercing yöntemi mi tercih edilmeli bilemedim. Bir de beşiktaş bebek ortaköy kuruçeşme taraflarında var mı sağlıklı olan yerler?
0
yaptırma bence. çok çirkinleşiyonuz
0
burna tabancayla yaptırmak sağlıksız ve sakıncalı bir şey. tabancayla yaptırmayın. diğer yöntem de çok acıtan bir şey değil zaten, birkaç saniyede bitiyor.
0
en iyisi evde kendin yapman. şırınga iğnesini ocakta kızdır. burnuna sapla. biraz acır ama daha steril ve sağlıklı. şahsen ben öyle yaptım.
edit: şaka yaptım ha sakın ciddiye alıp yapmayı deneme :)
0
tabancaların kulak memesi dışında kullanımı zararlı olabilir. kıkırdak dokusunu zedeleme olasılığı var. piercing yaptırın hem daha güvenli hem de bi hafta kocaman dandik bir küpeyle gezmek zorunda kalmazsınız.
0
eli eli lema sevaktani
(
26.07.12)
Ben yaklasik 6 sene once tabancayla yaptirdim. Piercing yontemini anlattiklarinda neredeyse bayilicaktim zira. Hicbir sorun yasamadan hala kullaniyorum.
0
@bilemedimki o kız çirkinleşemeyecek kadar güzel demekki.
0
bence de yaptırma çok çirkinleşiyorsunuz
0