[]

kışa girerken sıcak bi tarhana iyi olurdu

o evde yapılan dışarıda bilinmiyosa anca göze çarpan yerlerde duran kadınların falan getirdiği türden tarhana istiyorum. kışa erzak misali yığıcam. sadece pazarlarda mı olur yoksa ananemin dediği gibi "kermese fln denk gelirsen bulursun yoksa bu saatten sonra zor" mu?




 
uşaklı bir arkadaşın varsa o getirebilir.


  • ukeladümbelek  (29.10.08 17:49:36) 
ufak bir $ehirde ya$iyorsaniz pazarlarda %90 ihtimal ile koylu teyzelerden bulabilirsiniz. istanbul mu?


  • oligomer  (29.10.08 17:58:07) 
alınız, aldırınız: www.nebolife.com


  • oldu görüşürüz  (29.10.08 18:08:56) 
şehir izmit. evin altında kihmed diye bişey var imam hatip mezunları derneği gibi bişey. onlar getiriyordu bi ara ama işte bu kıştan önce yapıp satıyolarmış genelde. uşaklı hiç yok ama ziraat fakültesindekilere sorucam. umarım vardır


  • hikaye mesture  (29.10.08 20:08:11) 
www.yoresel-urunler.com

geçen hafta hürriyet't çıktı.
  • oceano  (29.10.08 23:12:59) 
bahsettiğin tarhana maraş tarhanası ise bende tonla var annem göndertti :) yok o tozumsu tarhana ise (ki bence o çakmadır, sevmem kendisini) ondan bende yok. ilki ise mesajla ulaş bana sana minik bir paket hazırlarım (yarım kg olsa 10 kere felan çorba yaparsın mesela) ya elden alırsın (ist: taksim) ya da kargoyla felan yollarım (üşengeçimdir ama bakarız yani). evet.


  • cinematography  (30.10.08 10:25:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.