[]

hüseyin üzmez olayı

hüseyin üzmez, reşit olmayan bir çocuğa cinsel istismar suçundan tutuklandı.6 ay sonra da tahliye edildi.şimdi gazetelerde,sözlükte yazılanları okuyorum da ,anlayamadığım şey şu,
bu adam cinsel istismar iddisıyla tutuklandı.şu anda beraat etmedi,sadece tahliye edildi.yani yargılaması devam ediyor.yargılama sonunda beraat de edebilir,suçlu da bulunabilir.tamam isnat edilen suç iğrenç ama sonuçta bu bir isnat değil mi,davayı çok dikkatli takip etmedim.bu adam yargılanırken suçunu itiraf etti ve ona rağmen mi tahliye edildi?, "bu adam kesin bu işi yapmıştır" şeklindeki yaygın görüş tam olarak neden oluştu,
birisi açıklayabilir mi,teşekkürler


 
www.milliyet.com.tr linkinden alıntı yapıyorum:

"SPİKER:O zaman neden siz tutuklandınız ve 6 ay cezaevinde kaldınız?

ÜZMEZ;Bir takım şeyler olmuş. O kadıncağıza iftira mı edilmiş...Doğrumudur yanlışmıdır ben onu bilmiyorum kardeyim. Hep oraya bakıyorsunuz. Hiç mi ben boynumu oynatmayacağım yahu cendereye sokmayın bizi.

SPİKER: Sayın Üzmez, 14 yaşındaki kızın ifadeleri var, annesinin ifadeleri var sonra bu ifadeler son anda değişiyor. Siz bunlara yalan mı diyorsunuz?

ÜZMEZ:Hayır değişme diye bir şey yok..Kız hüseyin abinin , hüseyin amcanın eli dahi değmedi bana diyor. Ben kızı sadece gittiğim zaman gördüm.

SPİKER:Sayın üzmez bunlar ifadeler değiştikten sonraki boyutu. Bu ifadeler niye değişti efendim. Öncesinde neden bunlar yaşandı siz neden 6 aydır tutuklusunuz?

ÜZMEZ;İfadelerin değişmesi diye bir şey yoktur ortada. Gerçekler ortaya çıkmıştır. İfadelerin değişmediği için allaha şükrediyorum. Kızı hemen gözaltına aldılar. Kız hemen resmi bir kurumda gözetim altına alındı. Böyle olunca kimse ona gidip te şunu de bunu de diyemedi. Düşmanlarımızın önündeki set kapandı.

Onun için ifade değiytirme diye bir şey yok. Şikayet diye de bir şey yok....." şeklinde devam ediyor.
  • dinomazu  (29.10.08 17:39:17) 
adam mağdur ettiği kızcağız "ruhen ve bedenen etkilenmemiş" raporu aldığı için tahliye edildi. yapmış da dikkatli yapmış abisi dediler, olur boyle seyler dediler...


  • agk  (29.10.08 17:40:27 ~ 17:41:31) 
arkadaşlar soruşturma telefon kayıtlarıyla başladı, herif tacizini telefonda anlatınca yakalandı. ilk basta verilen ifadeler değiştirildi vs vs. adamın suçu sabit.
tepki adamın suçuna ve suçu işlemiş olmasına rapmen kız etkilenmemiş bakın diyerek tahliyesine.

  • agk  (29.10.08 18:40:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.