[]

yavru serce ne yer ne icer? (capsli)

Bizim balkona yukardaki yuvadan yavru serce dustu. Geri koymaya calistigimda koordinasyon saglayamadigim kadar minik. Balkonda birakamiyorum anasi alsin diye, balkonun tamami gunesli su an ve sicaktan fenalasiyo yavru. Peceteyi islatip suyu emdirerek su icirdim biraz kendine geldi. Ama bana degmeden bir kenarda durmayi reddediyor. Evde de iki kedi var. Napiyim ben bu hayvanla?


Su icti kendisi siringadan, biraz pure yapilmis potibor yedi, kendini kasiyabiliyor. Birazdan tekrar denicem yuvaya koymayi. Beceremezsem sevgili gelince bi kez daha denicez. Olmazsa adini ne koysam diye baslik acarim artik.


Not: doganin dengesi diyecek arkadaslar, onu ben de akil ediyorum ve ders degil hayvani canli tutacak oneri istiyorum.

 
balkonun kapısını kapat. şemşiye aç su koy.. akşama kadar bekle. annesi alamazsa uçamazsa. bi kutuya koy. bir odaya kapat kediler girmesin.


  • ser-ra  (25.07.12 16:39:00) 
en iyisi balkonda durması, çünkü daha önce de başımıza gelmişti, bir süre sonra muhtemelen anne ve akraba eş dost olan kuşlar, yavrunun orada olduğunu görüp uygun bir anda (balkonda insan yokken)götürüyorlar.
yani gölge bir kenar falan yapmaya çalışın balkonda, bir iki saate güneş azalır hem.

  • kirliyesilkazak  (25.07.12 16:39:24) 
umarım sizinki aynı şekilde sonlanmaz :(
www.eksiduyuru.com

  • Demet  (25.07.12 16:42:29) 
ıslak ekmek içi
buğday
arpa
çekirdek
ekmek kırıntısı
su
  • kredi_karti_hesap_ozeti_gelmis_hanim_sen_ne_a  (25.07.12 16:45:40) 
Genelde ölüyor o yavrular ne kadar beslesenizde annesi vermeyince olmuyor. Bi süre yaşıycak gibi olurlar tüyleri de hafif hafif çıkar ama yaşamıyolar.


  • saiko  (25.07.12 16:56:57) 
Bunun tuyleri falan var biraz ama dah ucamiyor. Cesur ve azimli bi genc ama. Caps koyuyorum gencler.


  • kedili madam  (25.07.12 17:24:52) 
üzülmeyin ama o serçe ölecek.

yaşayamıyor serçeler o şekilde.
  • marido  (25.07.12 18:23:57) 
Gencler mutlu son! Kahramanimiz 'hosein' geldi ve yavruyu yuvasina koydu.


  • kedili madam  (25.07.12 18:37:02) 
tebriklerrrrrrrrrr


  • ser-ra  (25.07.12 19:25:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.