[]

D-Smart ücretleri hakkında

İyi günler. Ailecek d-Smart almaya karar verdik. Şimdi bunların bir sürü paketleri vs var;
Ama biz standart uydu alıcısı ile maxi paket almaya karar verdik ve görünen fiyatı peşin 499; abonelik ise 24 ay taahhutlu 25 tl. Şimdi bu paketten alsak bunun dısında herhangi bir ücret ödememiz gerekiyor mu? Bir de Liste fiyatı gibi ücretler de gördüm. Onlar ne ise yarıyor acaba?



 
liste fiyatı anladığım kadarıyla aylık almak isteyenlere uyguladıkları fiyat, taahhüt olmadan istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz paketi.

bu fiyatlar dışında kurulum ücreti isteyebilirler sizden, başvuru için aradığınız zaman detaylı bilgiyi alabilirsiniz.

edit: şöyle bir bilgi var sitelerinde "40 TL’lik iç kurulum ücreti ile dış kurulum, çanak, LNB, kablolama gibi gerekebilecek ürün ve hizmetler tüketiciye aittir. Taahhüt süresi içinde abonelige devam etmek istemeyen tüketicilere, verilen avantajlar ve 99 TL lik Taahhüt İptal Bedeli fatura edilecektir."
  • konsantrasyon  (25.07.12 14:38:38 ~ 14:41:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.