[]

AÖF - Son Derece Önemli

Merhabalar Duyuru Sakinleri;

Bu tarz sorularla başınızı baya ağrıttım fakat cevap verebilecek herkesten cevap istiyorum;

Bütünlemeler için herhangi bir harç yatırıyor muyum ?

Yatırmıyorum olarak biliyorum ve tek beklemem gereken sınav giriş belgesinin açıklanması mı ? Herhangi başka bir işleme gerek var mı ( evrak vs vs vs )

Bu sene 6 sınavın, 4üne girip 2sini geçtim. Bütünlemelerde hepsine tekrar mı girebiliyorum, girebiliyorsam geçtiğim 2sinden de kalabilme ihtimalim var mı ya da vize ve finaline girdiğim 4/2lik başarının geri kalan 2sini mi alabiliyorum sadece ?

Geçen sene deyim yerindeyse iplememek suretiyle yaptığım sınıf tekrarından dolayı bu sene geçmem gereken taban ders sayısının 4 olduğunu biliyorum, + olarak 2 dersten geçtiğim surette her şey tamam mı ?

Böyle uzun uzadıya sorular soruyorum çünkü bu durumlar askerliği belirleyecek.

Teşekkürler.

 
sınav giriş belgeni bekle yeter.
kaldığın derslerden girersin bütünlemeye.

  • sutlu nescafe  (25.07.12 13:18:05) 
"iplememek" deyimi "deyim yerindeyse" değil, azdan da az bile olmuş.

üniversiteye kadar gelip de nasıl ilkokul bilgisine sahip oluyorsunuz (kişisel değil, çoğul, zihniyet anlamında), nerede yaşıyorsunuz, bu neyin kafası oluyor anlamıyorum.. insan bilerek yüzünü, gözünü, kulağını kapatmaya kassa yine de bir şeyler duyar, okur, görür, vs vs..

hadi bütünlemeyi okul hayatınız boyunca veya sağdan soldan, hiç duymadınız, görmediniz, yaşamadınız, okumadınız...

yahu aöf bürolarının arayıp sormayı düşünmek de mi bu kadar zor?? bu duyuruyu yazabildiğinize göre internetiniz var. google'a girip bağlı olduğunuz (veya şart değil, herhangi diğer) aöf bürosunun telefonlarını araştırmak bu kadar mı zor yaa..

son nesiller zehir gibi maşallah!!!..

her sene senelik harçlar olur. iki taksitte ödenebilir. o seneye ait harçların 2. taksitlerini ödemesen bile bütünlemeye girersin. çünkü; bütünleme ile harçların direk bağlantısı yok.

bütünlemeler sonunda en fazla iki tane geçemediğin ders olursa, iki dersi alttan almak suretiyle bir üst sınıfa geçersin.

bir üst sınıfa kaydolman önce önce geçen seneden kalan taksitin varsa onu ödemen lazım. aksi halde yeni sınıfa ait taksitler bankada görünmüyor, dolayısıyla ödeme yapamıyorsun, dolayısıyla kaydını yenilemiş olmuyorsun.

****
bir de; böyle uzun uzadıya sorular sormanın sebebi sanıldığı gibi "askerlik durumları" değil ne yazık ki.. parmağa değil parmağın gösterdiği yere bakmak lazım biraz..

****

valla benzeri duyuruları görmekten birike birike bu duyuruya patlamış gibi oldu. yoksa kimseyle kişisel bir şeyim yok. tamamen zihniyet hakkındaki görüşlerimi açıkladım. daha doğrusu resmen kusmuşum gibi olmuş. e ama insan biraz kendine bakar yahu, neyim ne değilim diye.. (bak bu da kişisel değil, ortaya. hatta kendimi de dahil ederek)
  • holy diver  (25.07.12 13:31:18) 
teşekkürler sütlü nescafe.

**

haklısın holy diver. ben de bir sürü saçma sapan duyuru görüyorum. fakat bu sıralar aöf'ye telefon açmak, iletişim kurmaya çalışmak, soru sormak, cevap beklemek tamamen sabır ve sinir yapıyor. bunun yerine deneyimlemiş insan aramak daha mantıklı geliyor bana. ve bende biraz paranoya olduğu için, telefonu kapattıktan sonra bi kere daha düşünmek zorunda kalıyorum. bunun yerine yazılı bir şeyin, her an ulaşılabilecek uzaklıkta olması benim açımdan daha iyi oluyor.

konu tamamen askerlikle alakalı cidden bu arada. başka umrumda olan bişey yok.

bunları, yazdıklarına karşılık olsun diye yazmıyorum.

istediğin her duyurumun altına patlayabilirsin.

sevgiler / saygılar.
  • qurant  (25.07.12 15:59:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.