[]

Boğaziçi - İTÜ

Yöneticilikle uğraşmak isteyen bir insan İTÜ Endüstriye mi girse daha iyi olur yoksa Boğaziçi İnşaata mı?




 
İTÜ Endüstrinin olanakları üst seviyededir, gerek dersleri, gerek klüp ve etkinlikleri ile oldukça iyi hazırlarlar okul sonrasına.Yöneticilik istiyorsanız bir de Boğaziçinden mezun olduğunuz için sizi direk gel yönetici yapalim demeyeceklerdir öyle düşünmeyin hele ki inşaat sektöründe.


  • necrolyte  (25.07.12 13:02:56) 
Egitimi daha iyidir ya da kotudur diyemem ama is dunyasinda Bogazici'nin sayginligi daha yuksektir. Bir de Ingilizce egitim avantaji var tabi.


  • crown  (25.07.12 13:05:53) 
siz olsanız ne yapardınız?


  • Samphetamine  (25.07.12 13:31:23) 
ben olsam itü endüstriye giderdim ama yönetici olmak diye bir uğraş, bir hedef olmaz. felsefe bile okusan çalışmaya başladığın yerde başarılı olursan yönetici olursun, okuduğun bölümle pek bir alakası yok.


  • ozmania  (25.07.12 13:56:41) 
Boğaziçi İnşaat. Staj imkanların çok olacaktır Boğaziçi etiketiyle. Yöneticiliğe dair çok fazla konferans, sertifika programı vs. de oluyor.


  • honeybunny  (25.07.12 13:58:58) 
yöneticilik eğitim dışında başka özellikler de gerektirir. örneğin yaratıcılık, sezgi, hitabet yeteneği vs.

bu arada yöneticilik hedefine göre bölüm seçilmez. yazdığın alanlar tamamen farklı. yok "ben iki alanda da çalışmıycam bankada yönetici olucam" diyosan. bü etiketi daha ağır basar tabii. ama itü endüstriden okursan iş alternatifin daha fazla olur bence.
  • merhum  (25.07.12 14:35:06 ~ 14:38:43) 
Siz olsanız ne yapardınız?Boğaziçi bilgisayar müh. yerine İTÜ elektronik müh. yazdım geçen sene yöneticilik dersen inşaat düşündürdü beni senin sorduğunda.Bu senin ne istediğinle alakalı biraz da, ikisi de en iyi okullardan ama ince farklılıklar var.Tek yöneticilik olarak bakma, mesleğini ve beş sene geçireceğin okulu seçeceksin sonuçta.


  • necrolyte  (25.07.12 14:36:19) 
itü endüstri. hem okul hem de kulüp etkinlikleri bakımından ve derslerin kalitesi açısından okul bittiği zaman, kendini geliştirme imkanını da bulursan eğer güzel bir yere girersin. illa boğaziçinde inşaat okuyacağım diyorsan da yapma, inşaat itü'de okunur. :)


  • sakabilmemneyi  (25.07.12 14:37:12) 
bogazici insaat, kesinlikle.


  • nekodunlangafana  (25.07.12 14:46:58) 
kesinlikle boğaziçi inşaat. hem iş dünyasındaki saygınlığı, hem verdiği dil eğitimi, hem de inşaat sektörünün türkiyedeki öneminden dolayı.


  • deneyelim olacak mi  (25.07.12 16:36:56) 
hiç düşünmeden boğaziçi


  • gates  (11.04.13 23:11:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.