[]

Gebze YTE Elektronik mi Ankara Ü. Elektronik mi ?

iki farklı açıdan değerlendirirsek;

1) İş bulma imkanları

2) Ders programı çeşitliliği, ankara üniversitesinin sitesinde yazılanlar gebzede yazmıyor, bu gebzede üzerinde çok durulmadığı anlamına mı geliyor ?. iki üniversiteyede mail attım fakat yanıt alamadım.

" Bölümümüzün başlıca araştırma konuları sayısal işaret işleme, kumanda ve kontrol, optoelektronik ve haberleşmedir. Özel olarak konusma işleme, görüntü ve video sinyal işleme, bilgi aktarimi, senkronizasyon ve eşleştirme, kodlama teknikleri, kontrol sistemleri, serbesr ortam optiksel iletişim, biyomedikal cihazlar ve tibbi görüntülemedi "

 
gebzeye git muhtemelen o yazan copy paste dir ankaradan muhendis çıkmaz ii bir okul değil


  • iplikci  (24.07.12 23:30:00) 
Fakat ders programları ve laboratuarlari copy-paste gibi durmuyor :D


  • utkucbkc  (24.07.12 23:46:22) 
Ankara'yı bilmem ama Gebze'deki kimi mimarlık öğrencileri çok şikayetçiydiler kampüsten!

Yakınlarda oturuyorsanız tavsiyem birebir gidip ziyaret etmeniz
  • deve kini  (24.07.12 23:49:08) 
merhaba utku, gyte baya bir iyidir, bir bak sitesinden...


  • cevaplazımm  (24.07.12 23:59:38) 
@deve kini, konumunu biliyorum, önünden gectim sadece, malesef uzaktayim suan. Kampus hayatı gercekten suan en son düşündüğüm şey. 4 sene iki tane apartmanı olan köyden bozma bir şehir merkezinde lise okudum.


  • utkucbkc  (25.07.12 00:01:09) 
üniversitenin yanında sosyal yaşamda önemli diyorsan gebze de istediğini bulamayabilirsin.

ama civarda o kadar çok fabrika var ki belki çok daha kolay iş bulup paranın gözüne vurabilirsin.
  • satıyorum sattım  (25.07.12 00:03:06) 
@cevaplazimm baktım, ders programları gercekten bu anlamda farklı, bu sefer farklı bir adrese mail attım bakalim, sanırım bir önceki yanlış kisiyeydi.

Gyteyi gercekten istiyorum , kendimi geliştirebilicegime inanıyorum fakat universiteninde bu alanda destek olması daha iyi tabikide
  • utkucbkc  (25.07.12 00:04:38 ~ 00:13:10) 
@satıyorum sattım, üniversitenin sosyal hayatini hep on planda tutmustum bugüne kadar fakat suan sadece bölüme odaklanabiliyorum, sosyal bir ortamdan çıkıp dediğim gibi asosyal insanlarla asosyal bir ortamda lise okudum, ne demek olduğunu biliyorum. Ama gerek puanim gerek istediğim bölüm/idealler doğrultusunda en iyisi gyte gibi duruyor, haftasonları istanbula gidip kalabilme şansım var sosyal olarak o yönden avutuyorum kendimi.


  • utkucbkc  (25.07.12 00:10:29) 
ankara hicbir muhendislikte iyi degil ankarada oldusu icin puani var


  • iplikci  (25.07.12 02:13:13 ~ 02:13:31) 
üniversite sadece iyi öğretim aldığın bir yer değildir. hatta o eğitimi çok çeşitli yerlerde bilahare alırsın. üniversite kendini gerçekleştirebileceğin bir yerdir bu nedenle sosyal imkanlar ve özellikle kampüs çok önemlidir.

ankara üniversitesinin kampüsünü biliyorum. tamam kampüs olarak pek bir şeyi yok ama 10 dakika'da kızılay'dasın. onu bırak en azından öğrenci fazla. ders bitip dışarı çıktın mı farklı yüzler göreceksin ki şimdi anlamsız gibi gelse de çok çok önemli olduğunu farkedeceksin ileride.

gyte ise bir öğrenci için ankara üniversitesi ile yarışamaz maalesef. bir çalışan için harika bir yer, aksini söyleyen taş olur. kimse işinden başka şeye karışmaz. bol bol araştırma yapabilirsin, iyi projelerde yer alabilirsin. kaynak sorunu genelde yaşamazsın. elektronik hocaları için söylüyorum, seni iyi yönlendirirler, sağlam adamlardır. ama dediğim gibi bunların çoğu okumak için değil çalışmak için avantaj sağlar. öğrenciysen ders bittiği anda kampüsü terk etmen gerekir zira kampüs içinde yapabilecek hiç bir şeyin yoktur. lisans bölümleri zaten yeni yeni açıldı. öğrenci sayısı o kadar az ki bir ayda herkesi simaen tanıyor olursun. kısacası sıkılırsın.
  • marido  (25.07.12 07:57:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.