[]

Siddetli ruzgarda (sex yaparken) korunma yontemi

Soguk ve siddetli ruzgar olan bir havada yurumek zorunda oldugunuzu dusunun, ruzgar yerinizden oynatacak kadar kuvvetli nerdeyse, ruzgari yememek, usumemek ve hatta hasta olmamak icin nasil korunmak gerekir ve baska neler yapmak lazim?

edit: simdi atki, bere diyeceksiniz yeterince korumuyor onlar beni, kumaslarina mi dikkat etmem gerek napim ne edim, bir de sonra kar da olacak bu havada ek olarak..


 
yanınızda rüzgar yok edici haplar olacak. rüzgardan sonra alınca bütün maddi zararı karşılayacak haplardan. rüzgar alacak bu hapları. metaforu anlayabilmişsinizdir umaırm.


  • tom riddle  (29.10.08 04:44:19) 
pantolonun altına bir tayt üzerine bir fanila altı giyeceksin. üste ise bir atlet iki tişörtten sonra gömlek ve kazak giyeceksin.
kumaş seçimini hafif, ince ve sık dokunmuş olandan yapacaksın. örneğin kullandığın bere örgülü gevşek olanından olmayacak.

  • againstthelife  (29.10.08 08:53:35) 
alta yün paçalı don, üste yün falina, ayaklara bot içine de yün çorap, eller ve kafa için de askeri malzeme satan dükkanlardan çift katlı bere ve eldiven. artık rüzgarın kralı gelse bi bok olmaz ;)


  • ibadeath  (29.10.08 09:15:47 ~ 09:16:14) 
antifiriz de gerekir.


  • babatema  (29.10.08 10:31:18) 
ince windbreaker diye tabir edilen ceketler var hafif yagmura siddetli ruzgara karsi iyi koruyor, ben kisin dalis yaptigimda teknede donmamak icin giyiyorum, google'dan aratirsan kesin bisiler cikar.


  • vghost  (29.10.08 10:32:17) 
Condom veya oral kontraseptifler :)


  • paramedic  (29.10.08 10:41:08) 
bence saten bişeyler giyinin kumaşın dokunuşu ve rüzgarın etkisi ile hormonlarınızın nasılda yerdeğiştirdigini algılayacaksiniz :))


  • horror  (29.10.08 12:38:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.