[]

oruç ve dayak

oruç tutmuyorum bugün laleli vezneciler taraflarında sokakta sigara içsem dayak yer miyim?




 
ülkemizdeki canlıların çoğu insanlıktan nasibini almamış olduğundan böyle bir olasılık her zaman var, yapacak birşey yok.


  • philus  (24.07.12 14:51:02) 
aga ne kadar abartıyorsunuz ,anadoluda olsan uyarırlar belki ama orda olmaz,sen yinede gizle


  • para var huzur yok  (24.07.12 14:52:47) 
Eruzumda olsan garanti yersin derdim ama lalelide birşey olmaz.


  • zola  (24.07.12 14:57:31) 
Gorgusuz herif baskasinin bulamadigi seyi gozlerinin onunde niye yiyor iciyorsunuz. Oruc tutanlar hadi dusmaniniz da azicik mantikli olun be.


  • coca--cola  (24.07.12 15:22:11) 
evet buyrun güzel bir mantık geldi coca--cola'dan, tebrikler. bu tip insanların hoşgörüden, anlayıştan, haktan, özgürlükten, dinden, inançtan, sevgiden, saygıdan, mantıktan, kafadan yoksun olduğu aşikar.

ey sizi gidi yobaz halk, cuma günleri dışarda kırmızı et yememelisiniz ki katolikler yemiyor, azıcık mantıklı olun be.

ülkem insanı ne hale geldi.
  • philus  (24.07.12 15:36:04) 
hacı ben oruç tutsam sen orada olsan ve sigara içsen bende seni görsem olum varya öff ki öff. din elden gidiyor, kafirler her yerde, ey müminler ey iman edenler neredesiniz der sana bi dalardım ki sorma gitsin. finalde senin üzerine benzin döküp yakardık bir yandan da tekbir getirirdik. sen böle kömür gibi olunca da usulca evlerimize dağılırdık.
benim gibiler de var bu memlekette haberin olsun,
hemde istanbulda haa
anladın mı layn zındık.
  • seyduna6687  (24.07.12 15:36:12) 
sanırım başka ülkede yaşıyorsun sen.
ne anadolu da dayak yersin ne de laleli de.
haa dayak hiç mi olmadı bu ülkede... oldu ama o dayak atan tiplerin, ters ters bakan tiplerin oruç falan tuttuklarını bile düşünmüyorum.
  • enkolaykullaniciadi  (24.07.12 15:43:01) 
ye ic arkadasim, turistlerin bol oldugu yer, oruc tutanlarda aglamasin, aclari anlamak icin tutuyoruz bunu, nefsi egitmek icin, birakta az zorlansin nefsin, ne o oyle kimse karsinda yemiycek icmiycek, ramazan olmadigi zaman siz cebinde sigara parasi olmayan adamlarin onunde icince yok bisey degilmi, zora gelemiyo millet hic, vay cani cekecekmis, zaten canin cekmedikten sonra ne anlami kaliyo orucun.


  • lutah  (24.07.12 15:44:20) 
yemezsin iç rahat rahat.


  • madman  (24.07.12 15:46:39) 
Oruç tutmayan bir ateist olarak ben de ac geçiriyorum neredeyse ramazanı. Kayseri'de yaşıyor olmama rağmen dayak yemedim daha su içerken. Etrafta insan yokken ya da bir kıyıda, ağaç altında vs. İciyorum suyumu. Sevgiler.


  • army14  (24.07.12 15:46:55) 
dün elemanın biri kütahyanın en merkezi yerinde sigara ile geziyordu, kimse dönüp bakmadı bile


  • dersaadet  (24.07.12 15:55:42) 
bişe olmaz iç ya


  • yuto  (24.07.12 17:16:51) 
Philustaki ve din dusmanlarindaki mantiga hastayim. Aga hep eziklik psikolojisi ya hep ya hic mantigi var. Adam oruc ve icemiyor degil mi? Gidip karsisinda icmenin mantigi ne? Bu bildigin saygisizliktir. Adamin bilmem neyi terbiye etmesi senin saygisiz olmadigin anlamina gelmez.

Bir ara gecekondu mahallesine gidip nutella falan yiyin terbiye etsinler nefislerini fakir picler.

Ayrica katolikler yemiyorsa kirmizi et ve musluman da gidip adamin karsisinda et yerse bu da saygisizliktir.
  • coca--cola  (24.07.12 17:30:02 ~ 17:48:47) 
biri bişey derse "I dont understand" de, laleli'de yabancı popülasyonu yüksek oluyor


  • hikmetkaraman  (24.07.12 17:34:19) 
insanımız ne kadar beyinsiz olsa da böyle birşey yapacaklarını sanmıyorum


  • Fakin idiyıts  (25.07.12 00:18:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.