[]

breaking bad son sezon hakkında

spoiler içerir--------------------------------------------------------



şimdi baya geçti 4. sezonu sonunu izleyeli. şimdi 5x2'nin başındaki sigara olayını anlayamadım. jesse bölümün başında walter'la harıl harıl walter'ın sakladığı sigarayı arıyolar.

ancak 4. sezonun sonlarında çocuk sigarayı içip hastanelik olmamış mıydı? hatta walter'ı suçladı bu yüzden sen verdin falan diye ? ee niye hala içilmemiş o sigara? 2 tane dal da değildi ki hatırladığım kadarıyla ki birini içsin adamlar diğerini arasın evde?


kesin bişi kaçırdım ama

 
çocuk sigaradan hastalanmamıştı ya bi bitkinin meyvesini mi ne yemişti diye hatırlıyorum.

o baştaki sigara olayını ben de anlamadım valla
  • empty blank  (24.07.12 01:13:39) 
benim hatırladığım bitkinin otlarının sigaranın içinde olduğu.


  • eclskn  (24.07.12 01:15:35) 
walter sigarayı yaptı verdi ama daha sonra geri aldı, çocuk hastalandı işte olaylar oldu tehtid etti silahla ama çocuk sigaradan hastalanmadı. sigara aslında hep walterdaydı. sonra olaylar sönünce jesse sigaranın derdine düştü, bulamadım kesin sağa sola yola düştü çocuğun biri alıp içcek dedi. ama öyle bir şey yok çünkü sigara hep walterdaydı. işte walterda arayalım hacı evi dedi ve kendi yaptığı (meth kullanarak yapıyo, zararsız yani) sigarayı götürüyo jess in evine ve bulamıyolar sözde. daha sonra sigara ortaya çıkıyo, düzmece sigara tabi, jess de pişman oluyo.

walter bir taşla kuş katliamı yapmış oluyor böylece. hem geçen sezon sonunda jess'i oyalıyo, hemde bu sezon başında jess tam olarak walter'a güvenmeye başlıyor.

sigara hep walterdaydı.
  • trajikomix  (24.07.12 01:23:53) 
e peki o çocuk hastanedeyken çiçeğin ismini söylüyodu buna bi bakın diye doktorlar da sanki olabili ya da nasıl bildiniz falan diyordu, hasta etti gene bi şekilde gene ama sigaradan değil mi?


  • eclskn  (24.07.12 01:26:37) 
arkadaşlar olay şöyle, jessie'nin cebindeki sigaranın içindeki madde Gustavo Fring'i öldürecek bi maddeydi. Jessie SaulGoodman'ın yanına gittiğinde zenci adam üstünü aramıştı ya hani, orada nasıl olduysa değiştirmiş bunu 5x01 de saul söyledi zaten. Yani çocuk sigaradan zehirlendi ama Heisenberg bunu bitkiden yaptığı sadece hasta eden bir maddeyle değiştirmişti. Ama Jessie'ye kendisi yapmadığını kanıtlamak için ve "sigaradan olmadı" imajı vermek için bu bölüm de sigarayı buldurdu.


  • rodriguez2  (24.07.12 01:31:49) 
walterin planının bi parçasıydı galiba o çiçek diye hatırlıyorum jessi yanına çekmek için,bilerek zehirledi,zaten bu sezonun başındada saklıyo çiçee


  • macallan  (24.07.12 01:32:34) 
yanlış hatırlamıyosam çiçek değil zehrin adını söyliyodu. bu sigarada zehir varya hani öldürüyo, işte jess bunu kaybedince sonra çocukta hastaneye kaldırılınca aha benim sigarayı çocuk içti kesin diyo, hemen hastaneye gidiyo, doktorlarada ondan söyliyo bundan bundan içti ölmesin çocuk, sonra onlarda işkilleniyo tabi sen nerden biliyon sen mi yaptın yoksa şu bu. gözetim altına alıyolar hatta bu yüzden. jess de waltera atarlanıyo sonra yapsa yapsa walter yapar diye.


  • trajikomix  (24.07.12 01:32:57) 
zehir risin walter zenci koruma sayesinde paketi değiştiriyor. jesse de çocuğun zehirlendiğini öğrenince aklına direkt risin geliyor bir ton sorguya çekiliyor zaten sonra walter'ı öldürmeye kalkıyor walter'da jesse'yi kışkırtıyor fring'e karşı tamamen kendi tarafına çekiyor jesse'yi (yoksa zehri kullanamamıştı önceki bölümlerde). bu süre zarfında sigara kendisinde kalıyor çocuğu da inci çiçeğinden zehirliyor. daha sonra saklıyor çiçeği de hatırlarsan. sigarayı da sahtesiyle değiştirip o süpürgenin içinde buldurtuyor.


  • bass solo take one  (24.07.12 02:17:59) 
sigaradaki zehir çiçek değil. hatırlarsanız fing'in laboratuvarda gizli gizli yapmıştı walter sigaradaki zehiri.


  • dedi kalabaligin icinden bir ses  (24.07.12 11:52:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.