[]

Netbook önerilerinizi bekliyorum ?

Oyun zaten hiç yüklemicem.belki counter-strike yüklerim.kaliteli videolar açsın.(1080p falan) 10,1 inçten büyük olsun.benim kafamda 2 tane model var fakat daha sonra onların karşılaştırmasını isticem sizden.

şimdi sizin önerilerinizi bekliyorum. . .


 
AMD Fusion işlemcili modellere yönelmeni şiddetle tavsiye ederim. C-50 ya da C-60 APU'lu modeller işini rahatlıkla görecektir. Acer AO722 var piyasada, fiyatı da gayet uygun. Her türlü 1080p medyayı çözüp HDMI üzerinden aktarabilir. Yanına bir de SSD alırsan, mükemmel bir medya oynatıcı, hatta bir noktaya kadar da eğlence cihazı edinmiş olursun. SSD şart değil tabi.


  • ahmetcan44  (23.07.12 23:49:40) 
vazgeç bu sevdadan netbook alınmaz çok üzülürsün


  • Fakin idiyıts  (24.07.12 04:39:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.