[]

DGS Matematik

Arkadaşlar Adalet MYO'ya bu sene girsem. 2 yıl boyunca dgs matematiğe çalışsam +60 net çıkarabilirmiyim. Matematiği daha giriş seviyesinde olan biri için.




 
Gerçekçi olmak gerek. Zor görünüyor. Eğer hiç matematiğiniz yoksa bu iş kolay değil. Zira sınavda süre çok kısa, sorular çok uzun.

Öncelikle sözel yapman gerekecek. Sözel yaparken de neredeyse zamanının tamamını tükeceksin. Zor görünüyor.
  • alkolik imam  (23.07.12 22:58:15) 
2 yıl boyunca çalışırsanız neden olmasın. DGS matematiği dikkat gerektirir çok zor değildir.


  • burka  (23.07.12 23:06:03) 
öncelikle şunu bilin ki, çalışarak yapamayacağınız bir şey yoktur. lise hayatı boyunca matematiği hep ya 1 ya da 2 gelen birisi olarak ben ilk sene öss'de mat1-mat2 toplam 60 soruda 35 net civarı bir şey yapmışken(belki daha bile az olabilir) ikinci girdiğimde toplam 57.75 net yapan adamım. ben çalışarak öğrenebildiysem/yapabildiysem neden siz de öğrenemeyesiniz?

isterseniz yaparsınız bence.
  • leni 09  (23.07.12 23:13:50) 
Sıfır matematikle başlayıp 1 yılda 60 üzeri matematik yaptım. Şu an Ankara'nın bir üniversitesinde öğrenciyim.

Yani... İki yıl yeter de artar bile. İlk yıl Mat1 kısmını halledersin, ikinci yıl ise geometri kısmını. Türkçeyi de bir şekilde halledersin. Gözün korkmasın. İki yıl bu sınav için çok uzun bir süre.
  • otonom  (23.07.12 23:57:59) 
ben de bu yıl dgs ye girdim ve sıfır matematik bilgim vardı yıl başında. şuanda 67-68 net bekliyorum dgs'den. dgs nin formatı bellidir. 2 yıl boyunca adam akıllı çalışırsan buraya da yazıyorum değil +60 net derece bile yaparsın. kolay gelsin.


  • badiparmagi  (24.07.12 00:12:09) 
bi de dgs ile kazansan bile lisans egitimine en baştan baslıycan haberin olsun. intibak sistemi kalktı.

bence kolaylıkla başarabilirsin.
  • rurouni  (24.07.12 01:12:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.