[]

tandoğan'da iftar çadırı

açız orucuz yemeğimiz yok tandoğanda öğrenciyiz, buralarda iftar çadırı falan yok mu gençler bildiğiniz. beşevlerde falan.




 
beşevler'de otelcilik'in önünde olurdu sanki eskiden. iftar çadırı değilse bile öğrenciye çorba dağıtan bir yer kurulurdu. yine var mı emin değilim. birazdan o tarafa gideceğim, unutmazsam editlerim var mı yok mu.

hiç olmadı, biletiniz de yoksa yardırın yürüyün kızılay'a güvenpark'a iki dakikada.

daha yakın derseniz gençlik parkı'nda da varmış, tandoğan'dan yürünebilir. asker çarşılarının olduğu altgeçitten gara çıkıp oradan iki adımda geçersiniz.

bu arada başlığınızı ben değiştirdim, "duyuru içeriği ile başlık alakasız" olduğu için. duyuruyu silmek istemedim.

edit: 8 tane iftar çadırı varmış bu sene. beşevler'de yok. size en yakını gençlik parkı veya güvenpark.

Hacı Bayram Camii
Gençlik Parkı
Güvenpark
Gazino Otobüs Hareket Noktası
Sincan Lale Meydanı
OSTİM Metro İstasyonu Yanı
Siteler Girişi Üst Geçit Ayağı
Abidinpaşa Makro Market
  • kibritsuyu  (23.07.12 18:04:45 ~ 18:12:21) 
ben guvenparktaki iftar cadirinda yemistim, ama baya zaman oluyor, belki midem o zaman daha saglamdi:)


  • mavicorap  (23.07.12 19:07:15) 
kocatepe camii'nde olur her sene. diğer yerlere göre daha hijyenik daha seçili yemekler olur. Hayırseverlerin yardımıyla yapıldığından sanırım.


  • buubuu  (24.07.12 00:24:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.