[]

rüyamız hayrolsun.

aramaya inandım google da baktım. böcek şurdaysa şu manası var, böcek bunu yapmışsa bu manası var filan denmiş zibilyon manası var tutturamadım..


2mizde olaya çok dahil olmuyoruz açıkçası

neyse olay bu;


arabamın camını açık unutmuşum epeyce bi zaman. geri geliyorum. arabanın içinde (sadece şöför koltuğu yani benim koltuğumda) böcekler var. çok yoklar zaten farketmeden yan kolduğa oturuyorum baştan torpidodan eşya alıyorum. kafamı çeviriyorum. cam açık kalmış camı ağ kaplamış. ürkütücü, küçük ama kalıplı bi böcek! "ananskii!" diye kaçıyorum. üstüme atlamasın diye.

bişeyler oluyor, bişey olmaz filan diyo herkes ısrarlara dayanamayıp arabaya binmek zorunda kalıyorum. yandaki böcek koltuğun oraya bi yere iniyor. tabi yusuf yusuf araba kullanıyorum.


evet manası olurmu bu rüyaların? pek sık rüya görmemde vahiy inmiş gibi heycan yaptım.

örümcekte bu;
www.canakkaleciftligi.com

 
hayır olsun. bak şöyle bir duyuru vardı.

www.eksiduyuru.com
  • oinone pe  (23.07.12 18:02:44) 
BALIKÇI FİLOZOF:

(git: 448082) Selam özelden yazığın için özelden yazıyorum. Duruma göre istersen kopyalayıp duyurunun altına ekleyebilirsin.
Yorumum şu:
Genelde olumsuz sonuçlar doğurabilecek bir şey yapmışsın ( ya da yapmayı düşündüğün şeyin olumsuz tarafları var) (Pencereyi açık unutup gitmek. Ama şu da hırsız kapalı olan pencereden de girebilir. Ama bu durumda olumsuzluğa dair eylemin senden geliyor oluşu. Yani arabanın camını patlatıp giren bir hırsızda kendini suçlamazsın, ama araladığın camdan girerse, hırsıza yol verdiğimiz için kendimizi suçlarız gibi)
Ve bu olumsuz durumun etkilerinin farkındasınz. (Böcekler) Küçükler, seni yemezler ama (hamam böceği görmek gibi) seni rahatsız eden sonuçları olabilir. Hatta bu sonuçlar biraz daha ileriye gidip büyyebilir. (Ağla kaplanmak)
İlginç olan çevrenin seni bu olumsuzlukar karşısnda desteklemesi. Şöyle düşündüm. bunu. Aslında toplumsal olarak duruma göre az da olsa sorun çıkarabilecek bir iş yapmak durumunda kalmışsın ve seni destekleyenler aslında buufak çaplı işin ya sonucu hakkında fikirleri yok ya dadaha önce yaptıkları için korkmuyorlar. Bu durumda ya sen ilk defa yaptığın için korkuyorsun ya da sonuçlarını bilsen dahi endişe ediyorsun. Araba burda yaşamı temsil ediyor olabilir.
Aklıma şöyle bir ek şey geldi. Bu rahatsız edici durum mesleğinle, işinle ya da yapılanın doğal sonucu olabilir. Şöyle ki, doktor adayısın ama kadavrayı görmen lazım. Ölü bedene dokunma rahatsız eder, vıcık vıcık vb. Ama mesleğin gereği bunu yapmak durumundasın. Ve çevren seni buna karşı destekliyor. İşin yolu bu başka yolu yok, kafana takma, gibi.
Bu kadar. Umarım işe yarar. Yorumun hakkındakidüşüncelerini yazarsan sevinirim.
Sevgiler.
BF...
------------------------------------------------

miucee:

hocam büyüksün. YUH. abi nettin. tüylerim ürperdi yemin ederim. TEŞEKKÜRLER. az bi şoku atlatayım. tekrar yazıcam.
  • miucee  (24.07.12 16:41:12 ~ 16:41:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.