[]

İngiltere vizesi

Sayın Romalılar,

Dil eğitimi için 6 ay İngiltere'ye gideceğim. Konuştuğum aracı kurum bana ielts'den 5,5 veya üzeri puan alırsam vizeyi daha kolay alacağımı söylemişti ancak geçen gün bir arkadaşımla karşılaştım ve bu bilginin yanlış olduğunu ve bahsedilen vizeye başvurmanın diğerinin 2-3 katı kadar daha pahalı söyledi. Kafam karıştı, sizden yardım istiyorum.

Biraz baktım, sanırım aracı kurum tier4'ü söylemiş bana. Bir de Student Visitor Visa varmış. 6 ay dil eğitimi için giden birisi hangi vizeye başvrumalı?

 
ingiltere zaten 6 aydan az vize vermiyor turistlere. 6 aylık bi kursa gidiyosan normal turist vizesi alabilirsin bence. zaten öğrencilerin çalışma iznini falan azaltmışlar sanırım, çok bilgim de yok o konuda ama dil eğitimi için giden birinden 5.5 ielts istemek zaten matığa aykırı diil mi?


  • euteamo  (23.07.12 14:48:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.