[]

Türk Telekomdan bir vurgun daha, ne yapayım şimdl ben?

Geçen eylulde 2 yıllık taahhut yapıp bu yaz feshettim ve kampanyadan kazandığım indirimleri son faturama yansıttılar. Modem almadığm halde 65 tl de ona kesmişler. Şlkayet ettim, bakmıslar sözlekmeme, imza varmış, bana ait değil diye müdürlüğe dilekçe vermeliymişim.

Ancak komik olan bir nokta var: modem alınca faturaya her ay birka. Tl yansırdı. İstemedım için haliyle bana yansımadı. Dedim ki; kardeşim modem alsam yansırdı, değil mi? Bana verdiği cevap: evet ama bu sıralar bilmam şu bu durumdan dolayı temmuzdan itibaren yansıyacaktı...

Görüyor musun rastlantıyı?! Oha yani!
Dava edicem gerekirse, dostlar ne yapayım şimdl ben?

 
Ne davası hemen gaza gelmeyin yaw, halledilir o, size de sözleşme vermişlerdir onu da götürün, telekom müdürlüğüne gidin o şekilde halledersiniz.


  • saiko  (23.07.12 12:34:00) 
Bana sözleşme vermediler. Ben de akıl edemedim istemeyi...


  • gijilti  (23.07.12 12:50:46) 
o zaman haketmişsin cezayı


  • hacer ul esved  (23.07.12 12:56:38) 
Şimdi iste verirler.


  • saiko  (23.07.12 13:03:38) 
Önce Telekom'a bir dilekçe ile başvurup sonucu makul bir süre bekleyin. Dilekçeyi verdiğinizde ortalama ne kadar bekleyeceğinizi sorarsanız faydalı olur. Eğer makul sürede cevap çıkmazsa veya olumsuz çıkarsa hiç vakit kaybetmeden tüketici hakem heyetine gidin.


  • yargin  (23.07.12 13:42:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.