[]

italyanca, ispanyolca, fransızca rock-hardcore grup/şarkı önerileriniz..?

şimdi, başlık biraz karışık görünüyor sanırım :) sorum şu;

italyanca, ispanyolca ya da fransızca olarak rock/hardcore tarzlarında grup veya şarkı önerilerinizi bekliyorum.

fransızca olanına örnek olarak kyo'yu verebilirim mesela.. bu tarz. capito? "şu grup süper, kesin dinle" diyebilirsiniz, veyahut "şu şarkıyı özellikle tavsiye ederim" de diyebilirsiniz..

sevdiğim bu türleri ingilizceden farklı dillerde dinlemek istiyorum. önerilerinizi bekliyorum..

şimdiden teşekkürler.

 
fransızca olarak-pleymo diyebilirim sana.yazdığın grubu bilmiyorum ama bu elemanlar nu metal yapıyorlar.sosyal konulara deyiniyorlar.iyi ediyorlar.


  • screamofthebutterfly  (28.10.08 18:52:02) 
fransız olarak louise attaque var pek guzel.


  • talemon  (28.10.08 20:26:23) 
fransız louise attaque var evet güzel bence de. bunun yanına noir desir, les tetes raides de eklenebilir.


  • psyche  (28.10.08 20:54:34) 
yunanca verelim? trypes diyorum ben. güzel insanlar.
bi de psyche'e katılmadan edemiycem. noir desir candır. :)

  • denizin kulleri  (29.10.08 01:25:14) 
gelen öneriler için tekrar teşekkür ederim. louise attaque epey ünlü ve güzel bir grupmuş demek ki :) hemen indiriyorum..
yunanca da farklı olmuş, teşekkürler =)

bu arada bu sorunu aştım sanırım. lastfm.com'da istediğim etiket(tag)'lere göre aramamı yapıyorum, gruplar karşıma çıkıyor. tavsiye ederim! ;)
  • mortanius  (29.10.08 14:02:33 ~ 14:03:14) 
ispanyolca el huerto del cura var. jamendo'da bulabilirsin.


  • marido  (29.10.08 22:51:18) 
fransızca: mickey 3d, mick est tout seul, zazie, olivia ruiz (son ikisi biraz pop ama pek severim), louise attaque, noir désir(bu allahın emri zaten), indochine, luke, damien saez

italyanca: negrita, ligabue, subsonica, vasco rossi, bluvertigo, max gazze, daniele silvestri (demin başka bi soruya da yazmıştım bunları, biraz kendimi tekrar etmiş oldum, idare edin.)
  • mugettin  (13.10.09 16:14:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.