(14)
Davul: Ya bir sorunum var, yardım lütfen
ya arkadaşlar 3 gündür bu saatlerde (sabaha karşı 3:00 gibi) evimin önünden bam bada, bam bada davulcunun teki geçiyor. Çıkıyorum bakıyorum ne düğün var, ne dernek? Hayır laf edicem ama bir derdi var ki yapıyor. Anlamadım ne iş=
ya arkadaşlar 3 gündür bu saatlerde (sabaha karşı 3:00 gibi) evimin önünden bam bada, bam bada davulcunun teki geçiyor. Çıkıyorum bakıyorum ne düğün var, ne dernek?
Hayır laf edicem ama bir derdi var ki yapıyor.
Anlamadım ne iş=
0
balikci filozof (
23.07.12)
şu an bizim burda da çalıyor ben de anlamadım.
0
La bunların derdi ne arkadaş.
0
🌸
balikci filozof
(
23.07.12)
ben sordum askere gidiomuş bu ara millet. onlara antremanmış. orda da sabahın köründe kalkacaklar ya şimdiden uyandırıyomuş adam.
0
@ayiadam: iyi de askere gidek olanın evine gitsin arkadaş. Tüm sokakları dolaşıyorlar. :)
0
🌸
balikci filozof
(
23.07.12)
yakında deprem olacakmış. insanların gürültüye hassasiyetini arttırıyorlarmış.ben öyle duydum.
0
Olimpiyatlara rekor katılım var bu sene Türkiye'den. Onu kutluyor insanlar. Spor bilinci oluştu bizde de :)
0
burda da var davul sesi,anlayamadık biz de..ama sanırım cadılar bayramı kutlamasıymış,bundan sonra böleymiş yani 1ay kadar her gece..
0
Müdür ben dolunayda çıkıyor bu davulcular diye biliyorum.Bizim burda dolunay yok ama yine de geziyorlar.
Mitolojinin de suyunu çıkardılar artık, çıksana adam gibi dolunayda...
0
Vay anam vaaay. Herkeste mi var la bu davulcudan. Kopya mı bunlar?
0
🌸
balikci filozof
(
23.07.12)
bizim burdada çalıyo bi tanesi ve baya kalıplı bi herif, bende çıktım baktım. kalıbına binaen laf edemedim. kimse laf edemediği için kafasına göre çalıyor sanırım.
0
Ben dayanamayip sordum birine. "biz kurtadamlari kovaliyoruz, biz olmasaydik hepinizi yiyecüğülerdi lüleden" dedi eleman.
0
bence galip tekin'in o çingeneli-ormanlı hikayesi gerçek, davulla da çaycı canavarı kovalıyorlar. bir yandan çingene kız dans ediyor filan. öyle bence.
0
Burdada 3 gündür davulcular geziyor.
Hayat çok garip.
0