[]

bozuk motor

Selamlar,

Öncelikle yaratıcı başlık için özür dilerim. Herşey cumartesi akşamı bir karın ağrısıyla başladı, 5 cm ötemde duran fan (klima değil) üstüme üflüyor ve beni serinletiyor, büyük olanlarından.

Ya sürekli göbeğime göbeğime üflediğinden, ya da ben sürekli cıbıl ayak gezdiğimden, ya da dışarda yediğim birşeyden, pastanede milföy pasta ve limonata içmiştim (ceviz ağacı)

Sonuç itibariyle, sabahtan beri belirli aralıklarla karnıma ağrı giriyor, geçiyor, tekrar giriyor falan, ben tuvalete gidince de malum gayet bozuk motor durumları.

Ercefuryl denen bağırsak tutucuadn aldım, 2 öğlen 2 de akşam aldım, daha bana mısın demedi. Normalde şimdiye kadar şerefsiz çok güzel işe yarardı ama bu sefer ııh, valla değişen bişey yok. Haşlanmış patates, şeftali falan yedim, hala motor bozuk ve karnıma arada ağrı giriyor.

Bunun çözümü nedir? Yediğim bir şey mi dokundu yoksa üşütme midir? Mide bulantısı, kusma yok. Asıl soru bu şartlarda çalışmak ne kadar rahat olur? Masa başı iş yapıyorum, çalıştığım yer rahat, evden de çalışabilirim sanırım ama emin olamıyorum.

 
bol bol muz ye.


  • başka bir kullanıcı  (22.07.12 22:43:11) 
Hocam korkutmayayım da ciddi bir şey de olabilir (bkz: apandisit).Bence hafife alma ve bir doktora git.

edit: Gerçi apandisit de motor bozuk olmuyor illaki ama bence yine de ciddiye almalısın.
  • soap  (22.07.12 23:05:46 ~ 23:07:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.