[]

Adapazarı Bursa

Adapazarın'dan Bursa'ya en ideal(zaman açısından)(kişisel araçsız) ulaşım aracı nedir?

Aklıma şöyle geldi;
Adapazarın'dan Eskihisar'a feribota..(Ama sefer varmı adapazarından eskihisar'a)
Oradan topçular'a (Fakat topçular'dan Bursa'ya otobüs varmı?

Yardımcı olursanız sevinirim

 
biliyorsundur zaten de ben yine yazmış olayım; adapazarı'ndan bursa'ya en ideali narlıca seyahattir. adapazarı'ından eskihisara gidene kadar yalova'da olursun zaten gereksiz zaman kaybı olur, topçular'dan bursaya da seni iki üç firma alır, onlar da yine narlıca seyahat(belki, topçulardan yolcu aldıklarını pek görmedim, zaten oraya kadar dolu oluyorlar), yalova seyahat bir de belki efe tur. onlar da minibüs dolmuş gibi her durakta durduklarından dolayı yolculuk uzar da uzar.
bir yalovalı olarak söylüyorum, yalova seyahati kullanma, efe tur'u bilmeyen yok.
iyi yolculuklar.
  • rodeocu  (22.07.12 12:33:18) 
topçulardan bursaya otobüs bulamama ihtimalin var. ancak feribottan inen bursa otobüslerinde boş yer bulabilirsen. eğer yoksa anayola kadar yürüyeceksin, ordan yalova minibüsleri geçiyor yalova otogara kadar gidiyorlar. bursaya gidicem dersen de yalova seyahatin önüne kadar bırakıyorlar. orda da genelde yarım saatte bir, yoğun zamanlarda da 15 dkda bir bursaya otobüs bulabilirsin.


  • in vino veritas  (22.07.12 12:34:57) 
(bkz: otostop)


  • yatagants  (22.07.12 12:47:12) 
Otobüse binip gideceksin, bu kadar basit.


  • ahmetcan44  (22.07.12 12:50:17) 
narlıca seyahat,
iznik üzerinden gelirse 3-3.15 saat
yalova üzerinden gelirse 2.30-2.45 saat

daha erkeni var mı bilemem.
  • kojiro  (22.07.12 14:15:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.