[]

hattım başkasında? bu nasıl olabilir?

firma avea. yıllardır benim olan, bi süredir kullanmadığım ancak düzenli tl yüklediğim hattımı başkası kullanıyor. geçen arkadaşın biriyle karşılaştım "arıyorum, açmıyorsun" falan dedi, yanlış arıyordur diye düşündüm. az önce lazım oldu, eski kartımı takayım dedim, baktım çalışmıyor. sonra online işlem merkeziyle hattıma girdim ve gördüğüm kadarıyla hattımı başkası kullanıyor. hatta geçen hafta kontör yüklemiş, bi sürü numarayla falan görüşmüş. ama hat hala üzerime kayıtlı ve benim. sizce bir hata ile başkası numaramı mı almıştır ya da biri numaramı çalmaya mı yeltenmiştir(çok güzel numara)? gerçi çalacak olsa hattı çıkartacak kudreti olan kendi üzerine de geçirtir? öyleyse bu nasıl olmuştur?

yoksa bi düşmanım falan özellikle mi yapmıştır, hani arayanı soranı görmek için? öyle olsa bile nasıl yapacak ki? ayrıca kimin nereden bu işlemi yaptırdığını çok merak ediyorum, nasıl öğrenebilirim? gsm firmasına şikayette bulunsam söylerler mi? ben gsm firmasına dava açabiir miyim?


 
annemin de başına gelmişti aynı şey,sonra bir cep telefonu satan tanıdığa sorduğumuzda bu hat satan yerlerin aylık hat açma zorunluluğu olduklarını,paketini açmadan kotayı doldurmak için başkaları adına hat açtıklarını sonra paketi de yine normal sattıklarını anlatmıştı.


  • saqopanner  (22.07.12 05:26:53) 
eğer numara hala sizin adınıza kayıtlı görünüyor ise birisi sizin kimliğinizin fotokopisi ile sim kart değişikliği yapmış olabilir.


  • secretcode  (22.07.12 05:36:31) 
hat hala adıma görünüyor. adıma açık hattı kim nasıl tekrar adıma açıp satabilir ki?


  • cakmahesapsilicem  (22.07.12 05:41:10 ~ 05:42:13) 
abi aruyorsun müşteri hizmetlerini böyle böyle hattım vardı ama online işlem merkezinden baktım başkası kullanıyor gibi görünüyor diyorsun. bakıyor sistemden evet şu gün kullanılmış vs diyor arama zamanlarına bakarak tabi öncesinde kimlik doğrulama ile. ya da diyor ki, sizin hattı başkasına satmışlar sizin üzerinize değil. ama 1 ihtimalden gidersek hat sizin üzerinizeyse, bunun kayıtlar altına alınmasını istiyorum çalınmış hattım ya da kart çıkarttırmışlar bunu nereden öğrenebilirim son sim kart nereden çıkartılmış, gerekirse dilekçe yazayım faks numarası verir misiniz diyorsun? veriyorlar. ayrıca bu sim karta da çalıntı bildirisi yapmak istiyorum kullanıma kapatır mısınız diyorsun, kapatıyorlar. sonrası gelir zaten.


  • ykyt  (22.07.12 09:33:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.