[]

Leon ve Nikita Filmleri

Merhaba

Geçenlerde Nikita filmini izliyordum, filmin sonlarına doğru Jean Reno filme dahil oldu ve bir tetikçi rolünü üstlendi. Nikita kendisine adını sorduğunda kendini "Cleaner" olarak tanımladı.

Sorum şu, Nikita filmindeki Jean Reno'dan esinlenerek mi Leon filmi çekildi ? Çünkü her iki filmde de ikisi "Cleaner" olarak geçiyor, aksanları, giyim tarzları filan tıpatıp aynı. Sizin de fikrinizi almak istedim.

 
ahaha rastlantının böylesi, nikitayı bende dün izledim ve aynı şeyleri düşündüm. hatta daha doğrusu leon'un burdaki artist tavırları luc besson'un hoşuna gitmiş olacakki hemen almış kullanmış kendi filminde diye düşündüm. 2 yapımda fransız yapımı zaten, jean reno'da nikitada boy gösterince 2. film için en sağlam aday olmuştur eminim.


  • trajikomix  (21.07.12 21:10:57 ~ 21:11:03) 
Hatta Nikita'nın kendisinden bile esinlenmiş olabilir çünkü Nikita tetikçi olarak yetiştiriliyordu. Madem bu kadar ilgi çekti öyleyse Jean Reno'nun yetiştirdiği küçük bir kız çocuğu olması da insanların hoşuna gidebilir diye düşünmüş bile olabilir.

Jean Reno Nikita'nın setinden üstünü bile değiştirmeden çıkıp Leon filmine gitmiştir :)
  • burka  (21.07.12 21:27:58) 
önceki sonraki film ilişkisi olsa süper olurmuş valla, natali portmand büyüyecek yeni nikita olcak gibisinden :)


  • trajikomix  (21.07.12 22:12:19) 
Ben katılmıyorum, güzel filmlerin seri zorlamaları pek hoşuma gitmiyor (bkz: Rocky)

1. Nikita'da zaten Jean Reno ölüyordu Allah rahmet eylesin. Bu nedenle zaten Mathilda'ı eğitmesi mümkün olmazdı.

2. Bu iki filmin benzer paralellikleri olmasına rağmen birbirinden bağımsız olmaları çok daha güzelleştiriyor durum.

Bu nedenle son yanıtınıza tik atmıyorum bilesiniz :D
  • burka  (21.07.12 22:41:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.