[]

vista .tmp binary file .exe falan

selamlar duyurianlar!

bu ^+%^?& ?#$! vista'sına zaten alışamadım, kendisini bi' türlü sevemedim, 2 gündür de garip bi' şeye takıldım, onunla uğraşıp duruyorum.

derdim şu ki, bir exe dosyasını indiriyorum, güzel, sorunsuz iniyo' ama sonra çalıştırmaya kalkınca dosya adının yerine tmp uzantılı başka bi' isimli dosya gösteriyo', çalıştır diyince de "setup.exe büyük s.çtı, n'apsak ki?" diye melül melül bakıyo' bana. bu nedir, nedendir? bu esnada gayet başka setup dosyaları da indirdim aynı şekilde, aynı klasörden çalıştırdım kurdum ettim falan. hiçbirinde olmadı aynı sorun. aynı zamanda bu ilgili setup dosyasını bir arkadaşım kendi vistalı bilgisayarında çalıştırıp kurabildi sadece ve ben de xp barındıran bir başka bilgisayarda da kurabildim yine. ama nedense sadece bu dosya ve sadece benim bilgisayarımın vistasında kurulamıyo'? neden laaaan! çıldırmak üzereyim adeta..

tüm bu çabalarım www.poolsharks.com sitesinde ana sayfadaki setup dosyası için.

bu yaptığımın buna yol açacağını hiç sanmıyorum ama, bu dosya henüz %100 inmemişken çalıştır demiştim firefox penceresinden (o nası' bi' bilardo aşkı ve heyecanıysa, düşünün..). hani ordayken tmp deyu kaydediyo' da falan da filan da gibi bi' şeyler geçti aklımdan ama tabii ki bunu mantıklı bi' hale sokamadım :-/

bulduranın çözdürenin kurbanı olurum.. bi' el atıverin. hadi be abiler ablalar be?

 
Anlayamadım ben de dediğinizi. Tmp'yi çalıştırmışsınız? O zaman olmaz zaten? Dosya tamamen indikten sonra indirmesini istediğiniz yere taşır dosyayı, ordaki exe'yi çalıştıracaksınız. Yok çalıştırdıysanız da ben anlamadım.


  • colonizer  (28.10.08 02:39:53) 
işte indirmesini istediğim yere koyuyo' gayet, exe olarak görünüyo' ama açmaya çalışınca başka isimli bi' tmp dosyasını çalıştırma çabasına girip benden destur istiyo'.

bu esnada sorunu güncelledim. hani bitmeden çalıştırmaya kalkmış ve ondan sebep tmp çıkıyo' olabilir falan diye g.tümden sallıyo'dum ya, onu düşünerek farklı bi' isimle kaydettim, sorunsuz oldu bu sefer. ama şöyle bi' durum var, bu exe dosyasını çalıştırınca tutup benden program files'daki "realtek usb wireless lan driver" klasörünün içindeki setup dosyasını çalıştırmak için izin istiyo' bu sefer de?
harbi kafayı yediricek bu bill bana ya!.. ühühühü..
  • supercalifragilisticexpialidocious  (28.10.08 17:20:17) 
bu sorunu da hallettim, tee gittim appdata içinden local'dan falan filan, bu "bu setup dosyası mı abi?" diye sorduğu dosyayla installer'ı birlikte buldum. hemen ayırdım bunları, yanlış setup dosyasını sildim, diğerini çalıştırdım, kurdu gayet. çalıştırdım da, kullanıcı adı şifre falan girdim onlayn oyun olduğu için, güzel, güncellemeleri de indirdi.. ama gelin görün ki şimdi de oyun çalışmıyo'!

gözümü iyice hırs bürüdü! her an bilgisayarı formatlayabilir, camdan atabilir, götürüp iade edebilir, bill gates'i yakabilirim! hedef gösteriyorum, evet!
  • supercalifragilisticexpialidocious  (28.10.08 18:49:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.